Защо да направим малката детска стая по индивидуален проект

Да се обзавежда детска стая по индивидуален проект е перфектен вариант – това ще ви помогне да дадете на децата си пространство, което е едновременно функционално, просторно, стилно и изцяло по техен вкус, без да правите компромиси с нито един детайл в интериора. И ако обзавеждането на голяма или двойна детска стая по индивидуален проект ви се струва просто добра идея, то обзавеждането на малка детска стая по индивидуален проект е почти задължително. Има десетки специални причини да предпочетете в малката детска да работите с професионален интериорен дизайнер. И специалистите на ИИКО ще ви разкажат за най-важните от тях.

Детска стая по индивидуален проект – с преструктуриране на пространството

Детска стая по индивидуален проект 1 перфектен вариант
Детска стая по индивидуален проект от мебелна къща ИИКО

В малката детска стая е наистина трудно да се вмъкнат всички необходими мебели, като едновременно с това остане достатъчно място за игри и забавления. Често това може да се постигне чрез преструктуриране на пространството, но тук има уловка: ако е неправилно измислено и направено, то може да създаде опасност за обитателите на стаята. Интериорните дизайнери преминават през специално обучение, което им дава познанията как да правят технически промени в дома, без да го правят опасен. Така създаването на малка детска стая по индивидуален проект не само създава повече удобства, но и спестява сериозни главоболия.

Детска стая по индивидуален проект – за максимална ефективност

Когато професионален дизайнер създава детска стая по индивидуален проект, това винаги си личи – хармонията между цветовете и формите, перфектният стил, красивата визия, оригиналните идеи са гарантирани. Но дизайнерът на малка детска стая ще се погрижи за още нещо много важно: макар и ограничено, пространство да функционира по най- ефективния начин. Като използвате експертния му опит и познания, сами ще се изненадате как малкото пространство на вашето дете може да бъде увеличено максимално и в него да се появят възможности, за които не сте се и надявали.

Детска стая по индивидуален проект 2 проектирана от дизайнер
Детска стая по индивидуален проект с преструктуриране на пространството

Детска стая по индивидуален проект – няколко грижи по-малко

Да обзавеждате малка детска стая по индивидуален проект означава няколко грижи по-малко. Ще си спестите обмислянето на цветовете, вида и подредбата на мебелите, подходящата декорация. Ще си спестите и търсенето на мебелите, особено ако се доверите на специализирана фирма като ИИКО, където дизайнерът на вашата малка детска стая по индивидуален проект ще работи в екип с производителите на мебелите.

Единственото, което трябва да направите, когато поръчвате малка детска стая по индивидуален проект, е да разкажете за желанията си, да заявите бюджета, да зададете срок и да одобрявате плановете, които друг ще мисли и изпълнява за вас.  И да, точно толкова хубаво и лесно е, колкото звучи.

Разгледайте нашите мебели за детска стая.

Детска стая по индивидуален проект – с преструктуриране на пространството
Детска стая по индивидуален проект – за максимална ефективност
Детска стая по индивидуален проект – няколко грижи по-малко

5/5 - (2 votes)