Мебели за
детска стая

Разгледайте също и
обзавеждане на хол.
Мебели за детска стая 5 - бели стени

Ние от ИИКО ЕООД имаме над 28 години опит в изработването на мебели за детска стая по индивидуален проект на клиента. Ние ще Ви съдействаме с цялостното обзавеждане на Вашата детска стая – от идейния проект, през изработването, доставката и монтажа на мебелите и аксесоарите. Разгледайте нашите проекти за мебели за детска стая и почерпете вдъхновение. Не се колебайте да се свържете с нас, за да подготвим индивидуален проект според Вашия вкус и предпочитания!

За да бъдат вашите нови мебели за детска стая наистина удачни, те трябва да отговарят на няколко основни изисквания едновременно.

Мебели за детска стая 1
Мебели за детска стая – стилен и функционален дизайн

Мебели за детска стая със специален дизайн. Като начало, всички мебели за детска стая трябва да имат привлекателен вид. Те трябва да създават атмосфера, която да се харесва на детето и да го кара да се чувства добре в спалнята си. Когато избирате мебели за детска стая, добре е да се съобразите и с вкусовете на детето, с любимите му цветове, герои, животни или приказки, за да сте сигурни, че ще създадете мястото на мечтите му.

Функционални мебели за детска стая. На второ място, всички мебели за детска стая трябва да бъдат наистина функционални. Шкафовете трябва не само да побират дрехите, но и да съхраняват на удобно място детските играчки, книжки, учебници и вещи, да са на удобна височина и да са лесни за отваряне и затваряне дори за най-малките. Бюрото трябва да е подходящо за височината на детето. Част от задължителните мебели за детска стая е и леглото, което да отговаря на нуждите на бебето или на тийнейджъра, за да осигури спокоен и пълноценен сън.

Качествени мебели за детска стая. Една от най-важните характеристики на всички мебели за детска стая е качеството им – както на материалите, така и на изработката. Досещате се, че вашите мебели ще претърпят активна и дори агресивна употреба, тъй като децата рядко са в състояние да внимават с тях. Хубави плоскости, добре захванати дръжки и сглобки, качествени панти и механизми – ето това трябва да търсите в новите си мебели за детска стая, за да сте сигурни, че инвестицията ви си струва.

Безопасни мебели за детска стая. Освен всичко останало, добрите мебели за детска стая трябва да бъдат и безопасни, съобразени с възрастта и навиците на детето.

Мебели за детска стая 2
Избор на мебели за детска стая

Мебели за детска стая според нуждите. Да се изберат подходящи мебели за детска стая невинаги е лесно. Като начало, трябва да имате представа какви точно мебели за детска стая ще са ви необходими – легло, гардероб, бюро, скрин, шкаф, пейка, ракла, рафтове… След като сте наясно с това, е време да помислите за интериорния дизайн.

Мебели за детска стая според помещението. Преди да пристъпите към покупка на мебели за детска стая, създайте план за интериора. Първо помислете кои мебели къде ще бъдат разположени. След това проверете с какви размери трябва да бъдат, за да се вписват добре в наличното пространство.

Мебели за детска стая според стила. И не на последно място, когато купувате мебели за детска стая, трябва да се съобразите със стила, който търсите. Минималистични мебели в неутрални цветове или пъстри в любимия цвят на детето? Изчистени линии или разчупен дизайн? Да има или да няма герои, животни, коли, балдахин?  

Направете проект за мебели за детска стая

Има начин да сте сигурни, че новите мебели за детска стая ще бъдат подходящи и ще създадат наистина уютна атмосфера. Направете проект за интериорен дизайн, като разгледате снимките на мебели за детска стая в нашата галерия за вдъхновение и идеи. Може да наемете специалист, който да го извърши вместо вас. Може също така да се обърнете към специалистите в ИИКО ЕООД, който с удоволствие ще ви помогнат, като използват многогодишния си опит и компетенции.

Мебели за детска стая 3
Мебели за детска стая по поръчка

Една детска стая трябва да изглежда като извадена от приказките – да е пълна с мебели за детска стая в прекрасни цветове и форми, които дават на детето много възможности за игра и провокират въображението му. Това не се постига лесно с готовите мебели за детска стая масово производство. За сметка на това, поръчката на мебели за детска стая по индивидуален дизайн ви дава възможността да създадете място, което напълно отговаря на мечтите и представите точно на вашето дете. Можете да изберете всеки цвят, детайл и материал, да поръчате дизайн и размер, който да пасва съвършено на вашите представи и на помещението.

Не на последно място, когато поръчвате мебели за детска стая, ще имате възможността да се възползвате от идеите и опита на нашите консултанти, които са винаги на ваше разположение.

Ако детската стая е малка или има нестандартни форми, обзавеждането ѝ е наистина трудно. Тук всички мебели за детска стая трябва да бъдат многофункционални, със специална форма и размер, за да използвате пространството максимално добре и да осигурите на детето всичко необходимо за спокойни игри и пълноценен сън. В ИИКО ЕООД сме изработили много индивидуални проекти за такива мебели за детска стая, които можете да видите в нашата галерия. Ще направим красиви, оригинални и функционални мебели за детска стая и за вас.

В ИИКО ЕООД можете да разчитате на коректно и добронамерено отношение, професионални решения и впечатляващи мебели, с които всяка детска стая се превръща в истинска сбъдната мечта.

Мебели за детска стая 4
Мебели за детска стая по индивидуален проект

Индивидуален дизайн на мебели за детска стая. Поръчката в ИИКО ЕООД ще започне със създаването на индивидуален дизайн на мебелите, съобразен изцяло с вашите вкусове, предпочитания и нужди. Нашите специалисти по интериорен дизайн ще ви помогнат да избистрите идеите си, ще ви дадат професионални съвети и ще ги претворят в реален, функционален и красив проект. И това е само първата стъпка от цялостното обслужване, на което можете да разчитате при нас.

Цялостно обзавеждане с мебели за детска стая. В ИИКО ЕООД ще произведем всички мебели, които сте поръчали, след което ще ги транспортираме до дома ви и ще ги монтираме на точното място. Така няма да се налага да мислите за нищо, свързано с новите мебели за детска стая, и ще оставите целия ангажимент спокойно в нашите професионални ръце.

Качествени мебели за детска стая. Качеството в ИИКО ЕООД е задължително – както на материалите, така и на детайлите и изработката! Ние сме официален дистрибутор за България EGGER, един от водещите световни производители на ПДЧ плоскости и кантове. Работим с още няколко доказани марки, с които гарантираме, че ще получите надеждни, здрави и красиви мебели за детска стая. Така ще бъдете сигурни, че децата ви ще се наслаждават на красивата си стая си още дълги години.

5/5 - (5 votes)