Кухни по поръчка

кухни по поръчка 17 - бокс

Ние от ИИКО ЕООД имаме над 28 години опит в изработването на мебели за кухня по индивидуален проект на клиента. Ние ще Ви съдействаме с цялостното обзавеждане на Вашата кухня – от идейния проект, през изработването, доставката и монтажа на мебелите и аксесоарите. Разгледайте нашите проекти за мебели за кухня и почерпете вдъхновение. Не се колебайте да се свържете с нас, за да подготвим индивидуален проект според Вашия вкус и предпочитания!

Все повече съвременни потребители залагат на кухни по поръчка при обзавеждането на къщите и апартаментите си. По своята същност кухните по поръчка представляват цялостно и завършено кухненско помещение, снабдено с всички необходими съоръжения, принадлежности и елементи от интериора. Когато заявените кухни по поръчка достигнат до адреса на потребителя, те само трябва да бъдат сглобени и монтирани в рамките на предназначеното за тях пространство. В следващите редове ще се постараем да отговорим максимално точно и ясно на основните въпроси, които вие като клиенти бихте могли да си зададете при обмислянето на инвестиция в кухни по поръчка.

Най-често задавани въпроси

Kухни по поръчка 1
Kухни по поръчка

Да, както отбелязахме в самото начало на текста, предлаганите на пазара кухни по поръчка всъщност са цялостни и завършени кухненски помещения. Тяхното проектиране е предварително направено с помощта на професионални интериорни дизайнери, като са определени местоположението и характеристиките на всеки един елемент – мивка, шкафове, плот и т.н. Предварителното проектиране на моделите кухни по поръчка ще ви спести значително количество време и усилия. Едва ли има нужда да обясняваме колко сложна задача е да се изготви идеалният проект за обзавеждане на дадено помещение и какви грешки биха могли да бъдат допуснати в рамките на процеса.

Да, разбира се. Много хора остават с грешно впечатление, че при залагане на кухни по поръчка техните изисквания и предпочитания ще бъдат напълно пренебрегнати и ще трябва да приемат кухня, в която не се чувстват комфортно. Истината е, че при кухни по поръчка имате не по-малко поле на избор, отколкото при стандартния начин за обзавеждане на кухненското помещение. От една страна, на пазара се предлагат множество разнообразни модели кухни по поръчка, така че без никакъв проблем ще откриете този, който най-добре пасва на нуждите ви. От друга, обикновено можете да заявите от какъв материал желаете да бъдат направени шкафовете и останалите кухненски мебели, кои цветове предпочитате да преобладават, както и други значими аспекти на вашата бъдеща кухня.

Kухни по поръчка 2
Kухни по поръчка – Поръчайте от нас!


Да, определено опцията „кухни по поръчка“ ще ви излезе по-евтино, отколкото ако решите поотделно да закупувате всяка една мебел или елемент от интериора на вашето кухненско помещение. Това се дължи главно на отстъпките, правени от производителите при пакетни продажби. Разбира се, в конкретния момент ще ви се наложи да направите значима инвестиция, закупувайки цели и готови кухни по поръчка, но в дългосрочен план със сигурност ще си спестите сериозно количество разходи.

Залагането на кухни по поръчка несъмнено ще ви позволи да гарантирате перфектната визия на своето кухненско помещение. Вече казахме, че проектите за съответните кухни по поръчка се изготвят с активното участие на професионални интериорни дизайнери. Интериорни дизайнери, които избират оптималното съчетание между цветове и дизайни, което ще осигури възможно най-високи нива на уют и комфорт. Професионалната експертиза е много важна, когато става въпрос за обзавеждане на дома и позволява да се постигне най-доброто съотношение между функционалност и естетика в ежедневната среда, заобикаляща човека.

Голяма част от фирмите на пазара, предлагащи кухни по поръчка, ще ви дадат възможност също така да се консултирате с техните интериорни дизайнери по отношение на особеностите и спецификите на вашата къща или апартамент. Може би имате напукана стена, която желаете да прикриете, или пък неестетически кривини, върху които не бива да се поставя акцент в процеса на обзавеждане? Консултацията със съответните интериорни дизайнери ще ви помогне да изберете подходящ модел кухни по поръчка, както и да го адаптирате в посока реализиране на поставените цели.

Kухни по поръчка 3
Kухни по поръчка – Мебелна къща ИИКО


Мебелна къща ИИКО е създадена през 1993 година в София. Нейната основна дейност е свързана с проектиране и изпълнение на цялостни интериорни решения за жилищни, бизнес и обществени сгради. Екипът на ИИКО е в състояние да ви предостави богата и разнообразна гама от готови кухни по поръчка, с които да обзаведете по перфектен начин тази част от дома си. Ето защо да се доверите на ИИКО, когато става въпрос за кухни по поръчка:

Кухни по поръчка от ИИКО: Комплексен продукт – ИИКО ви предлага не просто кухни по поръчка, а комплексен и завършен продукт, за чието създаване сме се погрижили и проследили внимателно от началото до края. Започвайки от дейностите по дизайн и проектиране на отделните мебели, преминавайки през същинския производствен процес и стигайки до съчетаването им в идеалните кухни по поръчка. Доверявайки се на ИИКО, можете да бъдете сигурни, че ще получите кухни по поръчка, гарантиращи ви максимални нива на функционалност и естетика в ежедневието.

Кухни по поръчка от ИИКО: Материали от най-високо качество – всички елементи от интериора на предлаганите от ИИКО кухни по поръчка са изработени от материали от най-високо качество. Нашата фирма е официален дистрибутор за българския пазар на продуктите на бранда EGGER, водещ световен производител на ПДЧ плоскости и кантове, както и на тези на швейцарския концерн „Franke“, глобален лидер в производството на кухненски системи. Споменатите сътрудничества са ярко доказателство за авторитета ни сред чуждестранните партньори и за качеството и надеждността на нашите кухни по поръчка.

Кухни по поръчка от ИИКО: Откритост и прозрачност – мебелна къща ИИКО винаги е залагала на откритостта и прозрачността във взаимоотношенията си със своите клиенти. На сайта ни можете да разгледате множество реализирани от нас проекти за кухни по поръчка и съответно да прецените дали работата ни ви допада. Ако имате някакви въпроси или нужда от допълнителна информнация, не се притеснявайте да се свържете с екипа на ИИКО по телефон, имейл или чрез онлайн формата за контакт.

Кухни по поръчка от ИИКО – ние се грижим за вашия комфорт!

4.1/5 - (10 votes)