Мебели
по поръчка

Мебели за офис

Фирма ИИКО ЕООД предлага богата гама от бутикови изделия за цялостно обзавеждане на дома и офиса. Ние изработваме мебели по поръчка на клиента за кухни, спални, дневни, детски, антрета, офиси и хотели. Обръщаме внимание на всеки детайл, а нашите клиенти получават професионално и лично отношение, когато изработваме мебели по техен индивидуален проект. Може да се доверите на нашите интериорни дизайнери, които ще Ви помогнат с отлични идеи за обзавеждане. Мебелите съпътстват ежедневието на човека и затова вярваме, че те трябва да бъдат отражение на неговата индивидуалност и душа. Разгледайте какви проекти сме създали за нашите клиенти, за да се уверите колко много радост и удовлетворение сме им поднесли.

Мебели за кухня
Мебели за кухня
Мебели за дневна
Мебели за дневна
Мебели за офис
Мебели за офис
Мебели за антре
Мебели за антре
Мебели за детска стая
Мебели за детска стая
Мебели за спалня
Мебели за спалня

Мебели по поръчка – какво представлява услугата?

Услугата „Мебели по поръчка“ е алтернатива на традиционното серийно производство на мебели. При нея артикулите се изработват по индивидуален проект на клиента, в който той има възможност да заяви ясно и точно своите изисквания по отношение на размер, форма, цвят, дизайн и още каквито характеристики се сетите. Залагането на мебели по поръчка е удачна опция за хората, които държат на прецизността и искат да създадат перфектните облик и атмосфера на своя дом или офис. Разбира се, те трябва да са готови и да заплатят съответната цена, която несъмнено ще е по-висока, отколкото при мебелите серийно производство.

Няколко са основните причини, поради които потребителите залагат на услугата „Мебели по поръчка“. Тази услуга би могла да им помогне да избегнат грешки при обзавеждането и да създадат възможно най-хармонично пространство в дома и офиса си, както и да си спестят значително количество време за дейностите по обзавеждане.

Мебели по поръчка - 3
Мебели по поръчка – Кухня

В процеса по обзавеждане на домове и офиси с мебели серийно производство биха могли да бъдат допуснати редица грешки. Въпросните грешки обикновено са свързани с неправилно комбиниране на съответните артикули по отношение на размер, форма или външен вид. Възможно е например да се окаже, че закупените артикули не могат да се поберат в помещението или пък да остане прекалено малко свободно пространство за придвижване. Залагането на услугата „Мебели по поръчка“ ще ви бъде доста полезно за избягване на подобни грешки. Изготвяйки предварително индивидуален проект за всяка една мебел, вие ще получите точно размера мебели по поръчка, който желаете и който би бил най-удачен за параметрите на стаята или помещението ви.

Всеки потребител би искал облика и атмосферата в дома или офиса му да са максимално близки до неговите разбирания за съвършенство и хармония. Създаването на желаната атмосфера ще ви позволи да се отпуснете и да релаксирате пълноценно в домашното пространство, както и да гарантирате оптималната си продуктивност на работното място. Тази атмосфера може да бъде факт благодарение на услугата „Мебели по поръчка“ и избирането на най-удачните цветове, дизайни и форми за целта. Залагайки на мебели по поръчка, ще ви е доста по-лесно да постигнете оптималното съчетание на тези артикули, отколкото при закупуването на такива серийно производство.

Услугата „Мебели по поръчка“ е подходяща опция и за хората, които не обичат да губят много време за покупки. Залагането на мебели по поръчка ще ви спести обикалянето на различните мебелни магазини в търсене на артикули, които от една страна да отговорят на изискванията и предпочитанията ви, а от друга – да се съчетаят добре помежду си. Всичко, което трябва да направите, е просто да откриете надежден производител или търговец на мебели по поръчка и да заявите какви точно характеристики желаете те да притежават.

Мебели по поръчка - 2
Мебели по поръчка – Спалня

Реномираните фирми, предоставящи услуги за изработване на мебели по поръчка, предлагат на клиентите си и професионална помощ при подготовката на индивидуалния проект за съответните мебели по поръчка. Опитни дизайнери ще ви помогнат да определите какви характеристики е най-удачно да притежават вашите нови мебели по поръчка и как да ги съчетаете по оптимален начин в рамките на стаята или помещението. Така ще бъдете способни да постигнете желаните резултати от процеса по обзавеждане както във функционален, така и в естетически аспект.

Мебелна къща ИИКО е основана през 1993 година. Основната ни дейност е свързана с проектиране и изпълнение на цялостни интериорни решения за жилищни, бизнес и обществени сгради. Бихме могли да ви предложим изработването на богата гама от мебели по поръчка, които ще отговорят в пълна степен на вашите нужди и изисквания. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на ИИКО, когато става въпрос за услугата „Мебели по поръчка“.

На първо място е важно да отбележим, че ние от ИИКО предоставяме на клиентите си комплексен и завършен продукт. Продукт, започващ от дейностите по дизайн и проектиране, преминаващ през самия производствен процес на съответните мебели по поръчка и завършващ с доставката и монтажа на адреса на клиента. Доверявайки се на нашия екип, можете да бъдете сигурни, че всички тези етапи ще преминат максимално гладко и прецизно, и вие ще получите мебели по поръчка, съответстващи на вашите очаквания и параметрите на помещението ви.

Изработваме мебели по поръчка за всякакъв тип стаи и помещения. От нас можете да си вземете пълен комплект от мебели по поръчка за хола, спалнята или кухнята. Също така ще ви окажем подкрепа в изготвянето на индивидуален проект за качествено офис обзавеждане, благодарение на което бихте си гарантирали оптимална работна среда, стимулираща мотивацията и продуктивността ви.

Мебели по поръчка - 1
Мебели по поръчка – Офис

Бъдете сигурни, че за изработването на вашите мебели по поръчка, екипът на ИИКО ще ползва само и единствено първокласни материали от най-високо качество. Ние сме официален дистрибутор за България на продуктите на марката EGGER, която е сред водещите световни производители на ПДЧ плоскости и кантове, както и на тези на швейцарския концерн „Franke“, глобален лидер в сферата на кухненските системи. Подобни сътрудничества са ясно доказателство за доверието, с което ИИКО се ползва сред своите чуждестранни партньори, и за коректността и прецизността, превърнали се в отличителни характеристики за дейността на нашата фирма.

Откритостта и прозрачността са други важни характеристики, които ценим изключително и считаме за основен акцент във фирмената дейност. На сайта ни можете да разгледате богато портфолио от реализирани проекти за интериори на различни помещения, за да се убедите сами в качеството на работата ни и нашата надеждност като партньор за изработване на мебели по поръчка. Ако имате някакви въпроси или нужда от допълнителна информация относно услугата ни „Мебели по поръчка“, не се колебайте да се свържете с екипа ни по телефон, имейл или чрез онлайн формата за контакт.

Мебели по поръчка от ИИКО – ние се грижим за вашия комфорт!

Проектиране на мебели по поръчка

Последователността при проектиране на вашите мебели е: Интериорен дизайн, идеен проект, работен проект, конструктивна и технологична документация

Интериорен дизайн
За нас интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект.
Прочети повечеЗа нас това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по проекта. ИИКО е една от малкото компании на пазара, които се ангажират не само със създаването на компютърния модел на интериорния дизайн, но и с неговото изпълнение до най-малкия детайл.
Идеен проект

В идейния проект за интериорен дизайн ние онагледяваме вашите идеи и представи, съчетани с нашия дългогодишен опит в създаването на удобство, функционалност и красота.

Работен проект

Работният проект е основата за всички дейности. Отделяме голямо внимание при изготвянето на детайлни и точни чертежи на одобрения от вас идеен проект.

Събеседване

Обсъждаме с вас и нанасяме корекциите по плановете преди окончателното им оформяне. Всеки от плановете е придружен с легенда, размери, описание и важни бележки.

Конструктивна и технологична документации

Цялата документация отива в производственият отдел на компанията, където въз основа на работния проект се създават конструктивна и технологична документации, които включват точни и ясни чертежи, разкройвачни и монтажни схеми на база, на които се произвежда вашето обзавеждане.