Обзавеждане
на хол

Обзавеждане на хол 11Обзавеждане на хол 11 - чернобял

Ние от ИИКО ЕООД имаме над 28 години опит в изработването на мебели за дневна по индивидуален проект на клиента. Ние ще Ви съдействаме с цялостното обзавеждане на Вашата дневна – от идейния проект, през изработването, доставката и монтажа на мебелите и аксесоарите. Разгледайте нашите проекти за мебели за дневна и почерпете вдъхновение. Не се колебайте да се свържете с нас, за да подготвим индивидуален проект според Вашия вкус и предпочитания!

Обзавеждане на хол или всекидневна е доста сложен и отговорен процес, на който трябва да се обърне необходимото внимание. Има редица изисквания, които е нужно да спазите при обзавеждане на хол, за да сте сигурни, че ще получите желаните резултати. Сред тези изисквания са изборът на мебели, които са достатъчно функционални и практични, и в същото време стилни и елегантни, както и съобразяването на цялостното обзавеждане на хола с параметрите на съответното помещение. Ето малко повече информация за споменатите аспекти, свързани с обзавеждане на хол:

Обзавеждане на хол 3
Обзавеждане на хол


Обзавеждане на хол: Мебелите да са с необходимата функционалност – холът или всекидневната са пространството, в което човек прекарва най-голяма част от времето в своя дом. Така че при обзавеждане на хол трябва да се погрижите въпросното пространство да е максимално функционално и да ви позволява както да релаксирате пред телевизора или да си каните приятели на гости, така и да извършвате служебна работа, която сте си оставили за вкъщи, или да се занимавате с други продуктивни дейности. Помислете добре какъв тип мебели ще са способни да ви гарантират подобно ниво на функционалност и да ви осигурят комфорта, от който се нуждаете в своето ежедневие.

Обзавеждане на хол: Да се гарантира отличната визия – холът е и помещението, в което най-често настанявате своите гости. В този смисъл отличната визия е още една характеристика, която избраното от вас обзавеждане на хола трябва да осигури. Най-важното е да се насочите към мебели с цветове и дизайни, които отговарят на вашите вкусове и предпочитания, и същевременно се съчетават оптимално помежду си.

Обзавеждане на хол: Да е съобразено с параметрите на помещението – при обзавеждане на хол задължително трябва да се съобразите с параметрите на съответното помещение. Не бива да се допуска претрупване на стаята с мебели и липса на достатъчно свободно пространство. Това от една страна ще затрудни придвижването, а от друга – ще направи цялостната визия на всекидневната ви доста неприветлива.

Когато става въпрос за обзавеждане на хол, уверено можем да кажем, че мебелите по поръчка са значително по-добро решение в сравнение със серийните такива. Вижте няколко преимущества, които мебелите по поръчка ще ви донесат при обзавеждане на хола:

Обзавеждане на хол 2
Обзавеждане на хол – Поръчайте от нас!

 

Обзавеждане на хол: постигане на оптимално съчетание и избягване на грешки – услугите, свързани с изработването на мебели по поръчка, ви дават възможност предварително да си съставите проект за идеалното обзавеждане на хола, както и да получите мебели с точно необходимите характеристики. По този начин ще съумеете да съчетаете въпросните мебели по оптимален начин и да избегнете грешки в процеса по обзавеждане на хола. Едва ли има нужда да ви обясняваме колко неприятно би било да закупите дадена мебел и да се окаже, че тя не се вписва добре в интериора на помещението или пък няма достатъчно място за нея.

Обзавеждане на хол: възможност за нестандартни форми и размери – ако за обзавеждане на хола ви трябват мебели с нестандартни форми и размери, отново услугите за мебели по поръчка са вярното решение за вас. Тези услуги ще ви позволят без никакъв проблем да заявите своите изисквания и предпочитания по отношение характеристиките на мебелите, без значение колко нестандартни и дори особени са те. На пазара за мебели серийно производство по принцип е трудно да се намерят такива с форми и размери, различни от стандартните, и вероятно въпросното търсене ще ви отнеме прекалено много време.

Обзавеждане на хол: професионална помощ – фирмите, изработващи мебели по поръчка, обикновено разполагат с професионални интериорни дизайнери в екипите си. Въпросните дизайнери биха могли да ви предоставят помощ в процеса по изготвяне на проект за обзавеждане на хола. Благодарение на тях мечтаното обзавеждане на хола ви ще се превърне в реалност, а вие ще се чувствате максимално уютно и комфортно в своята всекидневна.

Мебелна къща ИИКО е създадена в София през 1993 година. Ние предлагаме услуги за изработване на мебели по поръчка, както и цялостни интериорни решения за жилищни, бизнес и обществени сгради. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на нашия екип при обзавежане на хол:

Обзавеждане на хол 1
Обзавеждане на хол – Мебелна къща ИИКО

 

Обзавеждане на хол с ИИКО: Комплексен и завършен продукт – ИИКО ще ви предостави комплексни и завършени продукти, перфектни за предстоящото обзавеждане на хол. Продукти, които са преминали през първоначалните етапи на дизайн и проектиране, същинския производствен процес и последващите дейности по доставка и монтаж на посочения адрес. Доверявайки се на екипа на ИИКО, вие няма да се притеснявате за абсолютно нищо. Поръчаните мебели ще бъдат изработени и доставени в необходимите срокове, вписвайки се напълно в плановете ви за обзавеждане на хола.

Обзавеждане на хол с ИИКО: Първокласни материали – освен всичко друго, предлаганите от ИИКО мебели за обзавеждане на хол са изработени от първокласни материали, които отговарят на най-високите стандарти в сферата към настоящия момент. Ние сме официален дистрибутор за българския пазар на продуктите от реномираната марка EGGER, нареждаща се сред водещите в световен мащаб производители на ПДЧ плоскости и кантове. Работим и с още няколко престижни чужестранни партньора, благодарение на които сме подготвени да предоставим на клиентите си мебели за качествено и функционално обзавеждане на хол.

Обзавеждане на хол с ИИКО: Професионални дизайнери – разполагаме с мебелни и интериорни дизайнери, които биха могли да ви предоставят професионална помощ при изготвянето на проект за обзавеждане на хола. Така ще бъдете способни да реализирате едновременно функционално и естетично обзавеждане на хола, напълно отговарящо на вашите изисквания и предпочитания.

Обзавеждане на хол с ИИКО: Прозрачност и откритост – във взаимоотношенията си със своите клиенти ИИКО залага на прозрачността и откритостта. На сайта ни имате възможност да разгледате портфолио от наши предишни проекти за обзавеждане на хол и да прецените дали ви допада работата ни. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по телефон, имейл или чрез онлайн формата за контакт.

4.5/5 - (6 votes)