Модерни тенденции в офис обзавеждането

Тенденции в офис обзавеждането 1 - качество
Тенденции в офис обзавеждането – подарете комфорт на своите служители и клиенти!

Ако сте на път да обзавеждате нов офис, вероятно ще ви бъде интересно да научите какви са модерните тенденции в офис обзавеждането днес. А dко се чудите защо изобщо да ги следвате, ето ви няколко важни причини:

  • Да имате модерно обзавеждане означава да имате офис, който вдъхва респект, престиж и професионализъм.
  • Модерните мебели са не само красиви, но и ергономични, което позволява да се повиши производителността на служителите.

В следващите редове ще ви разкажем за някои модерни тенденции в офис обзавеждането, от които да се възползвате, за да създадете приятна, удобна и стилна работна среда.

Тенденции в офис обзавеждането – домашен уют

Една от най-приятните съвременни тенденции в офис обзавеждането е създаването на работни зони, приличащи на хол у дома. Това са зони с дивани, ярки възглавници, килими, растения. Те създават усещане за уют, което добавя атмосфера на доверие и близост между служителите, когато имат нужда от почивка или обсъждане на идеи. Освен това е страхотно място да посрещнете клиенти и да стопите ледовете помежду ви.

Тенденции в офис обзавеждането – по-малки конферентни зони

Конферентните зали вече са значително по-малки – работодателите осъзнаха, че така насърчават създаването и функционирането на сплотени и ефективни колективи, които са в състояние да свършат много повече работа.

Тенденции в офис обзавеждането – персонализация

Една от най-практичните тенденции в офис обзавеждането е използването на ергономични мебели. Това са гъвкави работни пространства, в които всеки служител може да избере подходяща за себе си атмосфера и да персонализира според удобството си столовете и бюрата, които използва. Това дава усещане за значимост, като в същото време осигурява приятна работна среда. В крайна сметка печели бизнесът, който получава мотивирани и отдадени на работата си служители.

Тенденции в офис обзавеждането – разстояние между служителите

Тенденции в офис обзавеждането 2 - цена
Тенденции в офис обзавеждането – важно е да се чувствате добре по време на работа!

Макар да ви се струва икономично да разположите максимален брой служители в едно помещение, изследванията показват, че ако те работят на по-голямо разстояние едни от други, производителността им се повишава. Така че последните тенденции в офис обзавеждането дават достатъчно лично пространство на всекиго. За да се поддържа комуникацията, бюрата често са обърнати едни към други и има общи зони.

Тенденции в офис обзавеждането – зони за всички нужди

Все повече фирми разбират важността на създаването на различни зони, които съчетават разнообразни подредби и функции. В съвременния офис можете да откриете зони за концентрирана работа, за сътрудничество, за почивка, за посрещане на клиенти и др.

Тенденции в офис обзавеждането – естествени материали

Наличието на естествени материали и декорации доказано намалява стреса на работното място. А и създава по-непринудена атмосфера, в която се работи по-приятно и продуктивно.

 

Разгледайте предложенията ни за офис обзавеждане.

 

Тенденции в офис обзавеждането – домашен уют

Тенденции в офис обзавеждането – по-малки конферентни зони

Тенденции в офис обзавеждането – персонализация

Тенденции в офис обзавеждането – разстояние между служителите

Тенденции в офис обзавеждането – зони за всички нужди

Тенденции в офис обзавеждането – естествени материали

5/5 - (2 votes)