Офис обзавеждане

Офис обзавеждане 3 - кръгла маса

Ние от ИИКО ЕООД имаме над 28 години опит в изработването на мебели за офис по индивидуален проект на клиента. Ние ще Ви съдействаме с цялостното обзавеждане на Вашия офис – от идейния проект, през изработването, доставката и монтажа на мебелите и аксесоарите. Разгледайте нашите проекти за мебели за офис и почерпете вдъхновение. Не се колебайте да се свържете с нас, за да подготвим индивидуален проект според Вашия вкус и предпочитания!

Офис обзавеждане 1
Офис обзавеждане за максимален комфорт

Не е случайно, че съществува специално офис обзавеждане. Това не са просто работни маси, столове и шкафове, а мебели със специфичен дизайн, който да задоволява нуждите на бизнеса и да се грижи за служителите. Ето няколко важни причини вашето офис обзавеждане да бъде правилно подбрано и качествено.

Офис обзавеждане за максимална производителност. На първо място, всяка част от специалното офис обзавеждане трябва да е съобразена с работата, която извършвате. Посрещате ли посетители и колко дълго се задържат те? Водите ли дълги разговори с партньорите си? Събирате ли екипа на работни срещи? Използвате ли много физическа документация? Имате ли нужда от допълнително място за компютри и монитори? И още, и още – въпросите, на които ще трябва да отговорите, са много. Но всички те са наистина важни, за да можете не само да изберете подходящото офис обзавеждане, а и да подредите всяка част от него правилно в пространството – да осигурите свободно движение към най-често посещаваните дестинации, да изберете подходящи размери на бюрата и достатъчно шкафове за всички необходими офис принадлежности и документи. Това е единственият начин да гарантирате удобство на служителите и да им създадете условия да вършат работата си възможно най-бързо и спокойно.

Офис обзавеждане с грижа за служителите. Качеството на работа на служителите зависи и от удобството на използваното офис обзавеждане. Изискванията за ергономичност към различните мебели за офис обзавеждане гарантират правилна стойка и физически комфорт, които позволяват да се работи часове наред в седнало положение, без това да вреди на здравето. Грижата за служителите е от ключово значение за успеха на всеки един бизнес.

Офис обзавеждане 2
Офис обзавеждане по индивидуален дизайн

Офис обзавеждане с максимална функционалност. Поръчката на мебели за офис обзавеждане ви позволява да създадете изключително стилен, но и максимално функционален интериор. Размерите и видът на всички мебели за офис обзавеждане ще бъдат съобразени изцяло и със спецификата на работата ви, и със стила на бранда, и с особеностите на помещението. Индивидуалното офис обзавеждане ще ви даде възможност да имате всички необходими кътове за работа и срещи, шкафове и място за устройствата, които използвате ежедневно, без да правите компромиси с най-важното: удобството на служителите и ефективността на офиса си. Можете да поръчате също така мебели за къта за отдих или кухнята за служителите, за да осигурите перфектни условия за продуктивна работа.

Офис обзавеждане с ярка индивидуалност. Наличието на офис обзавеждане с индивидуален дизайн създава изключително впечатление у вашите клиенти, партньори и служители. На първо място, поръчковите мебели за офис обзавеждане създават вашата идентичност и ви правят лесно разпознаваеми сред конкуренцията. На второ, те разкриват същността на вашия бизнес и стила на работата ви – дали сте изключително сериозна фирма или предпочитате по-близкия и непринуден контакт, дали вашите клиенти да се чувстват като на гости на приятел или да усещат внушителен респект. Специално създаденото офис обзавеждане заявява ясно кои сте, като започва комуникация с посетителите още от вратата и задава тона на разговорите по-нататък.

Офис обзавеждане за по-голямо доверие. Освен че придават идентичност, дизайнерските мебели за офис обзавеждане създават обстановка, изпълнена с безкомпромисен стил и доза лукс. Поръчковите мебели за офис обзавеждане правят впечатление и дискретно показват, че бизнесът е успешен и се отнася професионално към дейността си. Това създава много по-високо доверие у клиентите, партньорите и инвеститорите, като подпомага работата и успеха за в бъдеще.

Офис обзавеждане 3
Офис обзавеждане от ИИКО

Офис обзавеждане за по-добра екипност. Уникалната, лесно разпознаваема обстановка, създадена от дизайнерските мебели за офис обзавеждане, впечатлява не само посетителите. Служителите, работещи в нея, също придобиват усещане за принадлежност към различимата индивидуалност на бранда. Това ги кара по-лесно да се чувстват като част от екип, който работи заедно в името на обща цел, по-лесно се сработват и по-успешно разрешават конфликти помежду си. В крайна сметка, това повишава ефективността на работата им, а оттам – и успеха на бизнеса.

Офис обзавеждане за повишена креативност. Поръчковите мебели за офис обзавеждане имат уникален дизайн и това не само се забелязва, но и създава специална атмосфера. Ежедневната обстановка, създадена от творчески ум, провокира и креативността на служителите, които работят в нея. Нещо повече, дизайнерските мебели за офис обзавеждане показват, че собствениците на бизнеса ценят високо творческия подход към бизнеса, и така стимулират служителите да проявяват същото отношение към работата си.

Когато офисът е малък, е изключително трудно да го направите функционален, като използвате стандартно офис обзавеждане от масовото производство. За сметка на това, поръчковите мебели за офис обзавеждане ще ви дадат възможността да подредите пространството по изключително функционален начин. Няма да се наложи да правите компромиси с нито една от дейностите, които извършвате, като в същото време получите перфектен стил, луксозна визия и истински уют.

В ИИКО ЕООД вече три десетилетия произвеждаме мебели за офис обзавеждане по поръчка. Нашият екип е създаден от опитни специалисти, които осигуряват цялостна услуга по създаването на индивидуално офис обзавеждане. Междувременно, за изработката му използваме само най-качествени материали, които осезаемо променят имиджа и начина на работа в офиса.  

Офис обзавеждане 4
Офис обзавеждане – стилен и функционален дизайн

Офис обзавеждане с уникален дизайн. Можете да дойдете при нас с готов интериорен проект, който ние да изпълним. Но нашите дизайнери могат да ви помогнат и да създадат дизайна на вашето специално, персонално офис обзавеждане. Те ще изслушат внимателно вашите идеи и нужди, ще проверят възможностите на помещението и ще приготвят професионален проект, изключително стилен и максимално функционален.

Цялостна услуга за мебели за офис обзавеждане. След като получите перфектния дизайн, нашите опитни майстори ще произведат всички мебели за офис обзавеждане от проекта, ще ги доставят и ще ги сглобят на място. Така ще ви спестим всички грижи по мебелировката, за да имате повече време да правите това, в което сте най-добри – да управлявате собствения си бизнес.

Качествени мебели за офис обзавеждане. ИИКО ЕООД е официален дистрибутор на световноизвестния производител на ПДЧ плоскости EGGER. Работим и с още брандове, познати със своето неизменно качество. В нашето офис обзавеждане по поръчка влагаме добри материали, подходящи сглобки и майсторска изработка. Така можем да гарантираме, че ще получите мебели за офис обзавеждане с наистина добро качество и ще направите добра, дългогодишна инвестиция.

5/5 - (4 votes)