Обзавеждане на детска стая, подходящо за детето ви

Без значение дали сте новодомци, или смятате да преобзаведете стаята на порасналото вече дете, винаги има нужда да се съобразите с нуждите и желанията му. Това прави всяко обзавеждане на детска стая доста сложно за родителите. Понякога желанията на децата са непосилни за бюджета, друг път в магазините е невъзможно да бъдат открити мебелите, които детето иска. Какво да правите? Ще ви дадем няколко идеи в следващите редове.

Обзавеждане на детска стая 1
Обзавеждане на детска стая на тема Животни

Изберете тема за обзавеждане на детска стая

Като начало, разговаряйте надълго и нашироко с детето си. То със сигурност ще знае как иска да изглежда мечтаното обзавеждане на детска стая.

Най-лесно е новото обзавеждане на детска стая да има своя собствена тема, без значение дали става дума за любим герой, професия, активност или място. Може да изберете мебели и декорации с Мини Маус или Супермен, за пирати или космонавти, с динозаври или принцеси. Това ще накара детето да се чувства прекрасно, да развива въображението си и да има желание да прекарва повече време в игри в стаята си.

Помислете за оригинално обзавеждане на детска стая

Обмислете с детето дали би му харесало в новото обзавеждане на детска стая да включите някои уникални мебели – например легло-кораб, кресло-люлка, сгъваемо бюро, тайна къщичка за игри, пързалка. Това ще добави в интериора нужната доза креативност и ще превърне стаята в идеално място за всички въображаеми приключения на детето.

Обзавеждане на детска стая 2
Обзавеждане на детска стая с любими анимационни герои

Направете обзавеждане на детска стая по поръчка

След като сте изслушали желанията на детето и сте посетили няколко магазина за мебели масово производство, вероятно ще забележите, че е доста трудно да създадете стаята, която то мечтае.

Да направите обзавеждане на детска стая, подходящо за детето ви, става изключително лесно, когато пристъпите прага на опитен производител на мебели по поръчка. Така ще можете да сбъднете мечтите на детето си и да получите оригинално и качествено обзавеждане на детска стая. То може да пасва идеално на личността и нуждите на малчугана по много различни начини.

В ИИКО сме готови да изслушаме и вас, и детето, и да ви дадем реални и функционални идеи за обзавеждане на детска стая. Нашите дизайнери ще направят оригинален проект, който да е в тон и с желанията на детето, и с вашия бюджет. След като одобрите проекта, ще изработим за вас всяка една от мебелите в нея, за да ви гарантираме красиво и качествено обзавеждане на детска стая, което ще издържи на години игри и приключения.

Вижте нашите мебели за детска стая.

Изберете тема за обзавеждане на детска стая

Помислете за оригинално обзавеждане на детска стая

Направете обзавеждане на детска стая по поръчка

5/5 - (1 vote)