Как да получите модерно офис обзавеждане

Ако е дошло време да обзавеждате офис, вероятно пред вас стои въпросът как да направите така, че да имате модерно офис обзавеждане.

Специалистите ни в ИИКО са приготвили няколко съвета, с които да ви помогнат да получите модерно офис обзавеждане. Разбира се, можете да разчитате на нас за по-подробни консултации, персонален дизайн и качествена изработка на всички офис мебели, от които имате нужда.

Модерно офис обзавеждане с разделени пространства

Модерно офис обзавеждане 1
Модерно офис обзавеждане от ИИКО

Повечето офиси днес представляват голямо, открито пространство, в което работят всички служители заедно. Те изглеждат страхотно и създават усещане за простор, но за да осигури по-добра ефективност на работата, едно модерно офис обзавеждане винаги има разпределение между отделните зони.

Един проект за модерно офис обзавеждане може да съдържа полустени между отделните работни места, за да дадете на служителите усещане за лично пространство и условия за концентрация. Важно е също така да обособите място за отдих или обяд, което доказано повишава продуктивността. Погрижете се да отделите зоната за срещи с клиенти и партньори, за да направите преговорите или обслужването по-спокойни и успешни.

Модерно офис обзавеждане със стъкло

Често проблемът с разпределението на пространството се решава със стъклени прегради. Така получавате не само модерно офис обзавеждане, но и по-добро уединение, без да губите усещането за простор в помещението.

Функционално модерно офис обзавеждане

Модерно офис обзавеждане 2
Функционално и модерно офис обзавеждане

Добре е да помните, че под модерно офис обзавеждане се разбира не само съвременен стил, а и ергономичност и функционалност на дизайна. Трябва също така да съобразите мебелите с типа дейност, която ще извършвате – тя ще определи големината на бюрата, вида на столовете, големината на шкафовете, нуждата от заседателни маси или друг вид мебели.

Ако трябва да избирате между функционалност и дизайн във вашето модерно офис обзавеждане, винаги давайте предимство на функционалността. Осигуряването на комфорт на служителите повишава тяхната продуктивност, а правилния дизайн на мебелите може да намали времето за изпълнение на рутинните задачи. Този въпрос обаче не стои пред вас, ако поръчвате модерно офис обзавеждане по индивидуален проект. Нашите дизайнери ще създадат за вас перфектните мебели, които са точно толкова стилни, колкото и практични.

Модерно офис обзавеждане с индивидуален стил

Една от най-важните черти на съвременния офис е неговата идентичност. Много проекти за модерно офис обзавеждане брандират не само помещението, но и всяко отделно работно място. Цветовете и дори формите на мебелите се съобразяват с цветовете на бранда, за да създадат разпознаваемост на марката. Това е особено важна за офиси, в които се обслужват клиенти.

Всичко това обаче е лесно постижимо, когато поръчате персонален дизайн и изработка на модерно офис обзавеждане в ИИКО. Нашите консултанти са готови да ви разкажат повече за възможностите.

Модерно офис обзавеждане с разделени пространства

Модерно офис обзавеждане със стъкло

Функционално модерно офис обзавеждане

Модерно офис обзавеждане с индивидуален стил

4.7/5 - (3 votes)