Модерни цветове за офис обзавеждане

Офисът е специално място – то трябва да създава подходяща атмосфера за работа на служителите и да повиши производителността им, да внушава определени послания на клиентите и посетителите. Като в същото време има достатъчно модерна визия, за да отговаря на съвременните вкусове и нагласи. Големите корпорации често съобразяват цветовете на офисите си с цветовете на бранда. Те обаче невинаги са подходящи за цялостно офис обзавеждане, което да създава уют.

Офис обзавеждане 1
Офис обзавеждане – модерни цветове

Затова в следващите редове ще ви разкажем за модерните цветове за офис обзавеждане, които ще ви позволят да покажете бизнеса си в най-добра светлина.

Офис обзавеждане в зелено

Съвременният офис обикновено е изпълнен с техника и сивият цвят е преобладаващ, което е доста скучно и не мотивира служителите. Затова на мода излязоха естествените зелени тонове, които създават релаксиращо настроение, като същевременно помагат на служителите да бъдат организирани и готови да достигнат нови нива на растеж. Изберете офис обзавеждане в зелено, което ще внесе енергия и нов цвят в бизнес ежедневието ви.

Офис обзавеждане в меко бежово

Бежовото е неутрален цвят и се вписва идеално в концепцията за офис обзавеждане. Освен че е перфектен начин за създаване на минималистичен интериор, то може да се използва и като фон за по-смели елементи.

Офис обзавеждане 2
Офис обзавеждане от мебелна къща ИИКО

Можете да изберете различни нюанси на бежово, тъй като всички имат сходен ефект. Разбира се, трябва да съобразите останалите цветове с това колко по-топли или по-студени тонове искате да има в офиса. Светлото дърво е идеален начин да интегрирате бежовото в офиса.

Офис обзавеждане в релаксиращо синьо

Синьото е идеалният цвят за създаване на спокойна среда. Освен това се смята, че психологическото му въздействие е да кара хората да се концентрират и работят по-усърдно. Трябва да се отбележи, че този цвят също носи усещане за безопасност, така че офис обзавеждане в синьо ще създаде по-спокойна среда за по-лесно съсредоточаване върху работата.

Можете да изберете различни нюанси на синьото, в зависимост от конкретния елемент. Предлагаме ви в повечето случаи да помислите за успокояващо синьо, за да постигнете споменатия ефект.

Офис обзавеждане в слънчево жълто

Може да ви се струва, че жълтото е смела стъпка, особено когато става въпрос за офис обзавеждане. То ще внесе енергия и позитивност в пространството, но може да действа и като разсейващ елемент. Предлагаме ви да изберете този цвят за по-малки офиси. И не прекалявайте с него – нека бъде по-скоро акцент, например в столовете или детайли в обзавеждането, отколкото основен цвят. Все пак е добър вариант, ако в офиса се извършва творческа работа.

Офис обзавеждане в зелено

Офис обзавеждане в меко бежово

Офис обзавеждане в релаксиращо синьо

Офис обзавеждане в слънчево жълто

5/5 - (1 vote)