4 идеи за уникално детско обзавеждане за момче

Детско обзавеждане за момче 1
Детско обзавеждане за момче – креативни идеи

Уникалното детско обзавеждане за момче не е просто прищявка, която всеки малчуган има. То създава цял свят, в който детето израства, в което играе, учи и развива креативността си. Със сигурност вашият малък господин има свои собствени идеи за своята стая, които да отговарят на интересите и темперамента му. Разбира се, невинаги е възможно да сбъднете всяка една от тях. И все пак има много начини не просто да задоволите желанията му, а дори да ги надградите и да го изненадате с още по-оригинално детско обзавеждане за момче – в ИИКО можем да ви го осигурим.

Детско обзавеждане за момче тип Лего

Стая с детско обзавеждане за момче като в конструктор Лего няма как да не се превърне в любимо място за игри. Вратичките на шкафовете, чекмеджетата, таблите на леглото може да изглеждат като парчета конструктор, оцветени в избрани от вас цветове. Ако леглото е нависоко, стълбичките към него също могат да са като сглобени от Лего части. Трябва само да добавите килим в подходящ цвят и да съобразите цветовете на стените, за да пасват на останалите мебели.

Детско обзавеждане за момче с къщичка на дърво

Не, тук не говорим за истинско дърво. Но един оригинален дизайн на детско обзавеждане за момче може да съдържа второ ниво за спане или игри, пред което да се извисява двуизмерно дърво. По стъблото му може да има стълба, а клоните му да са своеобразна преграда, която да пази детето от падане. Не е трудно за изработка, а ще получите наистина уникална детска стая, в която вашият малък мъж ще се влюби.

Детско обзавеждане за момче с легло-автомобил

Детско обзавеждане за момче 2
Детско обзавеждане за момче от мебелна къща ИИКО

Всяко момче обича автомобили и възможността да спи в легло-кола със сигурност ще е вълнуваща за него. Към този тип детско обзавеждане за момче може да добавите още уникални елементи – специален дизайн или декорации по гардероба и шкафовете, килим с писта, рисунки или тапети по стените и др.

Детско обзавеждане за момче на футболна тема

Ако вашето дете е любител на футбола, то този тип детско обзавеждане за момче ще бъде сбъднатата му мечта. Легло с футболни топки по таблите, нощна масичка с кръгъл плот на черно-бели шестоъгълници, пуф футболна топка – това са само част от идеите, които ще му харесат. Може дори да има легло, над което да е опъната врата с мрежа! Добавете цветовете на любимия му отбор и килим с очертания на футболно игрище и бързо ще бъдете провъзгласени за най-добри родители на света.

Разгледайте и страницата ни за мебели за детска стая

Детско обзавеждане за момче тип Лего

Детско обзавеждане за момче с къщичка на дърво

Детско обзавеждане за момче с легло-автомобил

Детско обзавеждане за момче на футболна тема

5/5 - (2 votes)