Идеи за уникално детско обзавеждане за момиче

Всяко малко момиче мечтае за стая, излязла от приказките. Каквито и приказки да харесва вашето малко съкровище, осигурете ѝ детско обзавеждане за момиче, което да я накара да се чувства като в мечтите си. Това ще бъде нейното лично място, където ще твори, играе, почива, където ще развива въображението си и ще преживява най-щастливите си мигове.

Ето няколко идеи за наистина уникално детско обзавеждане за момиче, които можем да сбъднем в ИИКО.

Детско обзавеждане за момиче с легло-замък

Ако леглото ѝ е замък, значи тя е истинска принцеса! С малко повече въображение около леглото на момиченцето може да се появят стени с прозорчета, кули и красиви детайли. Може да бъде и двуетажно, като на първото ниво да бъде изработено или легло, или кът за игри.

Най-често момичетата избират техните замъци да бъдат розови или лилави, но на практика можем да използваме всякакви цветове и за тях, и за останалата част от обзавеждането. По гардероба, скрина и бюрата могат да се добавят сходни декоративни елементи, които да подсилят

Детско обзавеждане за момиче 1
Пъстро детско обзавеждане за момиче от мебелна къща ИИКО

усещането за живот в замък.

Детско обзавеждане за момиче с легло с балдахин

Ако легло-замък ви се струва прекалено, има и по-лек вариант – легло с балдахин. То има по-олекотена визия, като предлага на детето същото усещане за живот в приказен замък. От нас ще получите леглото и конструкцията за балдахина, за вас остава само да изберете и закачите красиви, нежни перденца.

Тази идея е подходяща и за стая за момиче и момче, тъй като спускането на балдахина дава на момиченцето усещане за лично пространство, когато има нужда от това.

Детско обзавеждане за момиче с легло-къща

Разбира се, не всички момичета искат да са принцеси. Някои предпочитат просто да имат лична къщичка, в която да създават свой собствен ред. Такова детско обзавеждане за момиче може да има безброй много варианти – от едноетажно легло с три стени и покрив отгоре до двеутажно легло, в което на едното ниво има матрак, а на другото – пространство за игри.

Детско обзавеждане за момиче с легло-каляска

Детско обзавеждане за момиче 2
Детско обзавеждане за момиче, излязло от приказките с ИИКО

Ако любимата приказка на вашето момиченце е Пепеляшка, то може би ще се зарадва да спи в приказната ѝ каляска. Стени, колела, красиви възглавнички – и малката ви принцеса е готова да отпътува насън към бала.

Детско обзавеждане за момиче с любим герой

В цялото детско обзавеждане за момиче може да присъства любимият ѝ герой от приказка или филм – Мини Маус, Маша, Снежанка могат да се появяват на таблите на леглото, шкафчетата, а вие можете да ги добавите и с тапети или чаршафи.

Вижте голямото ни разнообразие от мебели за детска стая.

Детско обзавеждане за момиче с легло-замък

Детско обзавеждане за момиче с легло с балдахин

Детско обзавеждане за момиче с легло-къща

Детско обзавеждане за момиче с легло-каляска

Детско обзавеждане за момиче с любим герой

4.7/5 - (3 votes)