Идеи за мултифункционални детски мебели

Мултифункционалните детски мебели могат да превърнат и най-малката детска стая в огромно пространство за игра, учене и почивка. Освен това, децата харесват идеята – различните начини, по които могат да ги ползват, са вдъхновение за въображението им. Добрата новина е, че когато поръчвате изработка на детски мебели по индивидуален дизайн, вие също можете да развихрите въображението си и заедно с нашите дизайнери да създадете уникални мебели, които отговарят на интересите на детето, на размерите на стаята и на стила, който предпочитате. В следващите редове ще ви дадем идеи за няколко оригинални, мултифункционални детски мебели, които можете да имате у дома.

Масичка и столче 2-в-1

Детски мебели 1
Детски мебели за Вашето дете

Децата творци имат нужда от свое местенце, на което да рисуват, сглобяват и упражняват любимите си креативни занимания. В такъв случай ви предлагаме комплект детски мебели маса и стол – столче, което влиза плътно под масичката в една органично изглеждаща мебел. Конкретният дизайн на този вид детски мебели зависи изцяло от вашите желания – може да са кръгли, правоъгълни или с друга желана форма, с материали и цвят по ваш избор.

Легло „всичко-в-едно“

Този тип легла предлагат толкова много възможности, че на практика детето може изобщо да няма нужда от други детски мебели в стаята си. Леглото е доста високо, тъй като под него има шкафове и чекмеждета за дрехи и/или играчки. Между щкафовете може да се вгради и издърпваш се плот, който да се превръща в масичка за учене или рисуване.

Дизайнът на детски мебели легла „всичко в едно“ може да варира според желанията ви.

Легло с бюро/място за игра

Удобен вариант за малки стаи са високо разположените легла, под които има празно пространство. То може да се използва за добавяне на бюро, масичка, диванче, килимче за игри например. Такива детски мебели позволяват детето да спи и да играе свободно на една и съща площ от стаята.

Трансформиращи се кошари-легла

Едни от любимите детски мебели на практичните майки са бебешките кошари, които могат да се трансформират в легла за по-големи деца. Това позволява да не сменяте често всички детски мебели в стаята, а да ги използвате дълго и рационално дълги години наред.

Шкафове със специални чекмеджета за игра

Детски мебели 2
Детски мебели за стая

При малко повече въображение, можете да получите наистина уникални детски мебели – шкафове с чекмеджета, в които може да се играе. Може да получите издърпваща се табла или чекмедже с изрисувана писта за автомобилчета, по която детето може да кара, след което направо да прибира количките си вътре. Може да поръчате чекмедже, което служи като легло за кукли, печка за готвене, основа за строител, дъска за шах и почти всичко, което детето харесва.

Мебели за детска стая от ИИКО.

 

 

 

 

Масичка и столче 2-в-1

Легло „всичко-в-едно“

Легло с бюро/място за игра

Трансформиращи се кошари-легла

Шкафове със специални чекмеджета за игра

5/5 - (1 vote)