Как детската стая по поръчка сбъдва мечти

Всеки като дете е мечтал за приказна детска стая – пълна с любими герои, къщички или автомобили, с много цветове и забавни вещи… Днес обаче е напълно възможно и много лесно да създадете за своите мъничета детска стая по поръчка, която наистина сбъдва мечти. Ние в ИИКО сме сътворили десетки такива стаи и тук ще ви разкажем за някои възможности, които ще ви помогнат да зарадвате малчуганите и да промените живота им.

Детска стая по поръчка със забавното легло

Детска стая по поръчка 1
Детска стая по поръчка от ИИКО

Не е тайна, че децата просто обожават забавните легла. Те пресътворяват най-хубавите им мечти, осигуряват не само сладки сънища, но и весели игри, и въображаеми приключения.

Леглото в една детска стая по поръчка може да отговаря съвсем точно на желанията и интересите на всяко дете. Най-често използваните и харесвани от децата легла са например:

  • с формата на автомобил за любителите на състезания;
  • легло с балдахин за принцеси;
  • легло палатка;
  • легло къща с врата и прозорци;
  • високо легло с пързалка, под което може да има място за игра, оформено като къщичка;
  • легло с мотиви от футболна топка;
  • двуетажно легло;
  • легло с приказни герои;
  • легло кораб.

Разбира се, във вашата детска стая по поръчка може да има още по-невероятни и сложни легла, които да приличат на автобус, самолет, замък, влак… Вие само попитайте детето какво иска, а дизайнерите в ИИКО ще ви помогнат да сбъднете мечтата.

Детска стая по поръчка с мебели с необичайна визия

Детска стая по поръчка 2
Детска стая по поръчка в любим цвят

Една детска стая по поръчка може да изглежда съвсем необичайно. Всяка мебел в нея може да е подчинена на цялостната идея на интериора и да допълва приказната картина в него. Нещо повече, всички шкафове, рафтове, гардероби, бюра, легла могат не само да имат декоративни елементи, които да ги обединяват. Те могат да са част от цялостна композиция с разнообразни елементи, която да превърне новата детска стая по поръчка в напълно реализирана детска мечта и любимо приказно място.

Детска стая по поръчка в любим цвят

Когато правите детска стая по поръчка, можете да избирате не само дизайн, но и цвят на мебелите. Това може да е любимият цвят на детето, ако е достатъчно голямо, или цветовете, в които самите вие си представяте най-красивата бебешка стая.

Допълнителна полезна опция е за детска стая по поръчка за двама. В такъв случай може да поръчате два идентични комплекта мебели, но в различни цветове, за да създадете уют на всяко дете, като в същото време запазите стилния вид на стаята.

Разгледайте и страницата ни за мебели за детска стая

Детска стая по поръчка със забавното легло

Детска стая по поръчка с мебели с необичайна визия

Детска стая по поръчка в любим цвят

5/5 - (2 votes)