Правилният избор при обзавеждане на вашето антре

Рано или късно всеки ремонт или ново жилище стигат до обзавеждане на антрето. Но кой е правилният избор при обзавеждане на вашето антре? Има ли изобщо такъв, или всичко е въпрос на вкус и възможности?

Правилният избор при обзавеждане на вашето антре 1 - най-доброто
Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – няколко полезни съвета!

Интериорните дизайнери знаят, че правилният избор при обзавеждане на вашето антре съществува, дори когато съдържа в себе си много алтернативи. Всички те могат да се включат в няколко общи правила, които е лесно да спазвате, за да създадете красиво и уютно кътче в дома си. И в същото време тези правила ще ви позволят да имате достатъчно свобода, за да пресъздадете вашата собствена визия и стил. Ето какво да направите, за да изглежда антрето ви страхотно.

Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – подовата настилка

Правилният избор при обзавеждане на вашето антре винаги включва издръжлива подова настилка, тъй като това е помещение с голям трафик и замърсяване. Най-добре е да използвате шарени плочки или тъмно дърво – по тях надраскванията и замърсяванията няма да личат толкова много. Оставете останалите елементи в интериора светли, за контраст и простор.

Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – цветовете

Дизайнерите препоръчват да не се страхувате да експериментирате с цветове в антрето. Нещо повече, цветните елементи в него са началото на „историята“, която вашият дом ще разкаже в следващите стаи. Направете контрастни врати, сложете цвят на тавана или впечатляваща декорация – тук правилният избор при обзавеждане на вашето антре ще зависи преди всичко от вкуса ви.

Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – обувките

Няма нищо по-разхвърляно от антре, пълно с обувки. Така че правилният избор при обзавеждане на вашето антре винаги включва място за съхранение на обувки. При по-малки помещения предпочетете отворени рафтове или пейка, под която да ги пъхате. За по-големите може да изберете шкаф или гардероб за обувки.

Правилният избор при обзавеждане на вашето антре 2 - качество
Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – нещата, на които да обърнете внимание!

 

Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – връхните дрехи

 

Друг начин антрето да изглежда разхвърляно е да няма достатъчно място за всички връхни дрехи, които оставяте там. Обикновено не е добра идея да държите на видимо място твърде много якета, но в малкото антре все пак е по-добре да се въздържите от обемни гардероби. Правилният избор при обзавеждане на вашето антре с малки размери са отворени закачалки, които създават усещане за повече пространство.

Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – качеството на мебелите

Каквито и мебели да сложите в антрето, те също трябва да бъдат достатъчно качествени, за да понесат ежедневната интензивна употреба. Ако имате специални идеи, най-добре е да направите мебели по поръчка, които да ги пресъздадат перфектно.

Разгледайте предложенията ни за мебели по поръчка.

Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – подовата настилка
Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – цветовете
Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – обувките
Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – връхните дрехи
Правилният избор при обзавеждане на вашето антре – качеството на мебелите

5/5 - (1 vote)