Дизайнерски идеи за вашата дневна

Ако търсите оригинални и модерни идеи за вашата дневна, прочетете следващите редове. Интериорните дизайнери на ИИКО са ви подготвили няколко страхотни насоки, които можете да използвате. А ако имате нужда от подробности или изработка на мебелите, просто се свържете с нас, за да ви помогнем.

Идеи за вашата дневна – неутрални цветове на стените

Ако търсите наистина интересни идеи за вашата дневна, едва ли предложението за стени в неутрален цвят ще ви впечатли. Но всеки дизайнер знае, че едно красиво бяло, бледосиво или кремаво омекотява стените и позволява на цветните акценти в мебелите, възглавниците и произведенията на изкуството да изпъкнат, като създадат усещане за богатство и простор.

Идеи за вашата дневна – неутрални мебели и аксесоари

Идеи за вашата дневна 1 дизайнерски решения
Oригинални и модерни идеи за вашата дневна
Все пак има и друг тип идеи за вашата дневна – ако държите на ярките, впечатляващи стени, боядисайте ги такива. Но помислете да добавите към интериора неутрални мебели и аксесоари, за да получите нужния баланс. Неутралните цветове ще ви помогнат да създадете усещане за органичност в стаята, дори ако обичате често да сменяте мебелите или декорациите си.

Идеи за вашата дневна – простота в обзавеждането

Модерният дизайн създава пространства, които са минималистични и чисти. Използвайте по-малко мебели, за да накарате дневната да изглежда смела, но и фина. За по-драматичен ефект изберете контрастни цветове.

Идеи за вашата дневна – многофункционалност

Времето на официалния хол отмина и днес дневната обединява в себе си кухня, трапезария, кът за почивка и посрещане на гости. Многофункционалните мебели ще ви помогнат да постигнете минималистичния дизайн, за който говорихме.

Идеи за вашата дневна – природни елементи

Една от най-добрите идеи за вашата дневна е да включите в обзавеждането природни елементи. Тук не става дума само за зелени растения, но и за мебели от естествено дърво, греди по тавана, масички от необработено дърво, ратан, памучен и ленен текстил. От една страна, такива елементи намаляват стреса и ви карат да се чувствате по-спокойни у дома. От друга, внасяте усещането, че сте сред природата, дори когато прекарвате целия ден в дома си.
Идеи за вашата дневна 2 Модерният дизайн
Модерни идеи за вашата дневна от ИИКО

Идеи за вашата дневна – огледала

Ако имате нужда дневната ви да изглежда по-просторна, винаги можете да добавите няколко огледала. Сложете едно до прозорците, за да подсилите естествената светлина. Можете да направите дори цяла стена с различни по форма и размери огледала, които да изпълняват ролята и на галерия с произведения на изкуството.

Идеи за вашата дневна – мокър бар

Мокрият бар е сред набиращите популярност мебели. Да отделите кътче с малък шкаф за напитки и чаши е наистина удобно, когато посрещате гости и искате да прекарвате времето си в сладки разговори и забавления извън кухнята.
Разгледайте обзавеждане на хол
Идеи за вашата дневна – неутрални цветове на стените
Идеи за вашата дневна – неутрални мебели и аксесоари
Идеи за вашата дневна – простота в обзавеждането
Идеи за вашата дневна – многофункционалност
Идеи за вашата дневна – природни елементи
Идеи за вашата дневна – огледала Идеи за вашата дневна – мокър бар
Оценете страницата