Ако винаги сте искали да имате стилна спалня, но някак не успявате да я накарате да изглежда като от списание, следващите редове са за вас. Ще ви покажем няколко трика, които използват дизайнерите, за да създадат истински стилна спалня, без значение дали стилът ѝ е модерен, или класически.

  1. Стилна спалня се прави с концепция

Стилна спалня 1 - качество
Стилна спалня – най-доброто решение!

Работата по обзавеждането винаги започва с предварителна концепция. Представата за това какво точно искате ще ви помогне да създадете хармонична и последователна визия. Помислете внимателно за стила, цветовете, текстурите, дизайна на мебелите, разгледайте вдъхновяващи снимки на готови спални и съберете всичките си идеи на едно място, за да прецените кои си пасват и кои е по-добре да отпаднат.

  1. Стилна спалня се прави в подходящи цветове

Изберете основния цвят, който искате да присъства във вашата стилна спалня, и създайте около него подходяща палитра допълнителни цветове и нюанси. След това решете кой къде да присъства.

  1. Стилна спалня се прави с произведения на изкуството

Голите стени никога не са стилни. Задължително изберете подходящи произведения на изкуството, които харесвате и които пасват на цялостния интериор – и като стил, и като цветове, и като разположение. Не е задължително да са картини, може да е стенопис, пано или друго арт произведение.

  1. Стилна спалня се прави с добро осветление

Стилна спалня 2 -оферта
Стилна спалня – за помощ се доверете на специалистите!

Лампите в спалнята са изключително важни. Помислете къде ще ги разположите, за да си осигурите удобни за начина ви на живот зони, а и да ви е лесно да ги изключвате, когато си лягате нощем. Непременно вложете малко средства в лампи с впечатляващ дизайн – те се превръщат в част от цялостния интериор, така че гледайте на тях и като на декорации.

  1. Стилна спалня се прави в елегантни цветове

Най-лесният начин да създадете стилна спалня е да изберете неутрални цветове за интериора и декорацията. Те не само са вечни, но и създават чудесен фон за всички красиви неща, които искате да имате около себе си в спалнята. Можете да създадете усещане за богатство, като не добавяте цветове, а текстури – например копринено перде, плетена кувертюра на леглото, пухкава възглавница, ратанов стол…

  1. Стилна спалня се прави с огледала

Ясно е, че огледалото в спалнята е необходимост. Всички знаем, че огледалата добавят усещане за повече пространство. Но дизайнерите успяват да направят с тях страхотни декорации, които да добавят малко магия в една стилна спалня. Можете да използвате няколко огледала с оригинален дизайн, групирани като произведения на изкуството на подходящо място, и спалнята веднага ще придобие по-луксозен и изискан вид.

 

Разгледайте нашите предложения за обзавеждане за спалня.

 

Стилна спалня се прави с концепция
Стилна спалня се прави в подходящи цветове
Стилна спалня се прави с произведения на изкуството
Стилна спалня се прави с добро осветление
Стилна спалня се прави в елегантни цветове
Стилна спалня се прави с огледала

5/5 - (1 vote)