6 причини да имате кухня по поръчка

Ако от известно време се чудите дали си струва да имате кухня по поръчка, следващите редове са за вас. Ще ви разкрием 6 важни причини да изберете точно такава кухня с персонализиран дизайн и изработка.

Кухня по поръчка, съобразена изцяло с вас

Вашата кухня по поръчка ще бъде създадена специално за вас. Тя ще отразява начина ви на живот, навиците ви на готвене и хранене, броя на хората, за които готвите, броя на готвачите в дома ви. Ще има такова разпределение на шкафовете, че да приготвяте храната си максимално бързо и лесно, а самите те ще бъдат съобразени с вашата височина, физически възможности и удобствата, които търсите.

Кухня по поръчка, съобразена с помещението

Кухня по поръчка 1 професионално изпълнение
Кухня по поръчка, съобразена изцяло с вас

Всяка стая има различни размери и особености – ниши, колони, необичайни ъгли. Да имате кухня по поръчка означава да оползотворите пространството до последния милиметър. Шкафовете се проектират лично за вас, могат да имат всевъзможни извивки, ъгли и размери. Така ще ви остане повече свободно място за останалите ви дейности и мебели в стаята.

Кухня по поръчка с цвят по поръчка

Искали ли сте кухнята ви да бъде с цвета на… очите ви например? На практика поръчковите шкафове могат да са с всеки цвят, който пожелаете. Така всеки път ще имате усещането, че сте в дома на мечтите си, и радостта от готвенето ще бъде още по-голяма.

Кухня по поръчка с поръчкови детайли

Ако трябва да сме откровени, една кухня по поръчка се откроява сред масовото производство най-вече с детайлите си. Дръжки, механизми, извивки, декоративни детайли, плотове, гърбове, осветление, контакти – когато можете да избирате всичко сами, получавате уникална визия, но и пълна наслада за сетивата си. Можете да имате контакти в шкафовете, практични механизми за ъгли, оригинални декоративни елементи по вратичките, остров със създаден специално за вас дизайн, механизми за плавно затваряне и още, и още… На практика можете да имате всичко, което някога сте искали, че дори и повече.

Кухня по поръчка с монтаж

Едно от най-приятните неща при поръчката на персонална кухня от ИИКО е, че можем да я монтираме вместо вас. Така не само ще имате кухнята си по-бързо, но и ще получите професионален монтаж с прецизно изпълнение, за да сте сигурни, че всичко по нея ще изглежда и ще работи перфектно.

Кухня по поръчка 2 най-добри цени
Кухня по поръчка за цял живот

Кухня по поръчка за цял живот

И накрая, но не на последно място: когато получите качествена кухня по поръчка, можете да я ползвате цял живот. Добрите материали, качествените сглобки и професионалният монтаж гарантират, че ще използвате кухнята си дълго и безпроблемно.
Разгледайте и нашите кухни по поръчка

Кухня по поръчка, съобразена изцяло с вас

Кухня по поръчка, съобразена с помещението

Кухня по поръчка с цвят по поръчка

Кухня по поръчка с поръчкови детайли

Кухня по поръчка с монтаж

Кухня по поръчка за цял живот

5/5 - (1 vote)