5 причини да изберете мебели по поръчка

Ако е време за обзавеждане и се чудите какви мебели за дома или офиса да подберете, следващите редове са за вас. В тях ще ви дадем 5 причини да изберете мебели по поръчка, които не са за пренебрегване.

5 причини да изберете мебели по поръчка: качеството

Първата от нашите 5 причини да изберете мебели по поръчка е качеството, което ще получите. При масовото производство мебелите се произвеждат на поточна линия, работят механично, а материалите обикновено са с добра визия, но съмнително качество, тъй като масовите производители купуват на едро и търсят ниска себестойност. В същото време, ние в ИИКО избираме материали за всяка поръчка отделно и обръщаме специално внимание на всеки детайл, за да сме сигурни, че ще ви дадем точно такива мебели, каквито сте пожелали.
Мебели по поръчка 1 - ИИКО
Мебели по поръчка съобразени с бюджета ви

5 причини да изберете мебели по поръчка: цената

Много хора мислят, че цените на поръчковите мебели са твърде високи. Но една от нашите 5 причини да изберете мебели по поръчка е свързана именно с цените. Те могат да бъдат съобразени с бюджета ви, но качеството на изработката остава перфектно. Дори да изберете мебели с по-висока цена, ще направите много по-добра дългосрочна инвестиция, тъй като те ще имат много по-дълъг живот.

5 причини да изберете мебели по поръчка: оригиналният дизайн

Номер 3 в класацията ни с 5 причини да изберете мебели по поръчка е оригиналната визия. Ако ви се е случвало в мебелния магазин да се чудите още колко души имат като вашата секция, то мебелите по поръчка са най-добрият избор за вас. Те могат да имат неповторим дизайн, създаден специално за вашия вкус и нужди, и да бъдат в точния нюанс на цвета, който винаги сте мечтали да имате.

5 причини да изберете мебели по поръчка: функционалността

Функционалността е една от най-добрите сред нашите 5 причини да изберете мебели по поръчка. Всички знаем колко е важно мебелите у дома да са красиви, но преди всичко те трябва да са практични и удобни. Когато ги правим специално за вас, ние можем да добавим скрити отделения, уникални рафтове, необичайни форми, вградено окабеляване и осветление – изобщо всичко, което пожелаете.
Мебели по поръчка 2 - ИИКО
Мебели по поръчка за оригинална визия.

5 причини да изберете мебели по поръчка: перфектното пасване

Когато избирате готови мебели, трябва да нагаждате интериорния си дизайн по техните размери. Но сред нашите 5 причини да изберете мебели по поръчка е невероятното удобство да имате мебели, които да пасват перфектно на вашата идея и стая, вместо обратното. Би било добре да няма ограничения за въображението ви, нали?

5 причини да изберете мебели по поръчка: качеството

5 причини да изберете мебели по поръчка: цената

5 причини да изберете мебели по поръчка: оригиналният дизайн

5 причини да изберете мебели по поръчка: функционалността

5 причини да изберете мебели по поръчка: перфектното пасване

5/5 - (1 vote)