5 ситуации, в които е задължително да се направят мебели по проект

Ако сте горди собственици на ново жилище или правите основен ремонт на старото, значи е време и за нови мебели. Един от първите въпроси в такава ситуация е: да купите готови или да потърсите изработка на мебели по проект. Истината е, че има няколко ситуации, в които изборът на мебели по поръчка е задължителен, ако искате стаите да бъдат наистина функционални и красиви. Нашите специалисти ще ви припомнят 5 от тях.

  1. Малките размери на стаята изискват мебели по проект

Мебели по проект 1
Мебели по проект за спалня с малки размери

Ако помещението е малко, стандартните дивани и шкафове може би няма да ви свършат работа. Те или са толкова големи, че затрупват стаята и затварят вратите, или са прекалено малки, за да бъдат наистина практични. Ако поръчате мебели по проект, ще си осигурите перфектно пасване и пълна функционалност, като в същото време ще запазите стилния дизайн и усещането за хармония в стаята.

  1. Нестандартните размери на стаята са трудни за обзавеждане

Мебели по проект ще ви потрябват и ако помещението е с нестандартни размери – например ако е твърде тясно. В такъв случай вероятно ще имате нужда от по-плитки гардероби за спалнята или дивани със специфичен размер, които можете лесно да получите, ако направите мебели по проект.

  1. Помещенията с нестандартни форми също изискват мебели по проект

Понякога се случва стаите в жилището да имат форма на трапец, заоблени стени, остри или тъпи ъгли. В такъв случай поръчката на мебели по проект ще ви позволи да оползотворите пространството максимално добре, като в същото време подчертаете красотата на необичайните извивки на стаята.

  1. Ако искате дизайнерски и наистина уникален интериор

Мебели по проект 2
Мебели по проект за дизайнерски интериор

Ако имате нестандартен вкус, ако обичате вашите вещи да отговарят напълно на усета ви за естетика и имате специално отношение към предметите в дома си, то имате нужда от мебели по проект. Един добър дизайнер може да създаде за вас наистина неповторимо обзавеждане, което ще ви кара да се чувствате съвсем у дома, като в същото време ще ви даде повод за гордост.

  1. Ако имате нужда от специфични функционалности

Ако искате вашите мебели да бъдат многофункционални, за да пестят място или да отговарят на специфични нужди на семейството ви, то поръчката на мебели по проект е задължителна за вас. Стандартните мебели в магазините рядко предлагат това, от което имате нужда, но въображението на добрия дизайнер може да ви осигури точно тези мебели по проект, от които имате нужда, като в същото време визията им ще пасва перфектно на вашия стил.

 

Малките размери на стаята изискват мебели по проект

Нестандартните размери на стаята са трудни за обзавеждане

Помещенията с нестандартни форми също изискват мебели по проект

Ако искате дизайнерски и наистина уникален интериор

Ако имате нужда от специфични функционалности

5/5 - (2 votes)