4 уникални идеи за обзавеждане на спалня

Търсите ли идеи за обзавеждане на спалня? На правилното място сте. В ИИКО от години създаваме уникални, поръчкови мебели и не само имаме хиляди идеи, но и сме изработили голяма част от тях. Дори да нямате точна представа какво искате да имате в най-личната си стая, специалистите по мебелен дизайн в ИИКО ще ви помогнат, като ви предложат оригинални, неочаквани и функционални идеи за обзавеждане на спалня – и ще го правят дотогава, докато не получите точно това, което искате.

Междувременно ще споделим с вас някои уникални идеи за обзавеждане на спалня, върху които вие можете да помислите, а ние след това да доразвием и изработим.

Идеи за обзавеждане на спалня с люлеещо се легло

Идеи за обзавеждане на спалня 1 топ предложения
Модерни идеи за обзавеждане на спалня

Ако люлеенето ви приспива и ви кара да се чувствате спокойни и отпуснати, то едно люлеещо се легло би ви се отразило добре. Можете да си го представите като голяма версия на люлеещ се стол, но с матрак, в който можете да спите. Това е една от най-необичайните идеи за обзавеждане на спалня и със сигурност леглото с дъговидна основа изглежда впечатляващо.

Идеи за обзавеждане на спалня с легло-люлка

Други идеи за обзавеждане на спалня с полюшващо се легло включват легло-люлка, което е окачено на тавана и виси свободно над пода. Можете да си го представите като голям, твърд хамак с удобен матрак, но с малко повече въображение леглото може да има и друга форма, например на лодка или кръг.

Това е сред трудните за изпълнение идеи за обзавеждане на спалня от гледна точка на безопасността. Изисква инсталирането на специални укрепващи елементи в тавана, както и здрави носещи въжета или синджири, на които леглото да виси. Но в крайна сметка ефектът е наистина зашеметяващ.

Идеи за обзавеждане на спалня с летящо легло

Идеи за обзавеждане на спалня 2 високо качество
Идеи за обзавеждане на спалня от мебелна къща ИИКО

Една от сравнително новите идеи за обзавеждане на спалня е леглото, което няма видими крака. То се закрепва здраво за стената и има само един стабилен крак в центъра си, който не можете да видите, освен ако не се наведете до пода. Това легло създава илюзията, че виси във въздуха, и придава на цялата стая лекота и оригинална визия. Монтажът тук също е специален.

Идеи за обзавеждане на спалня с гардероб под леглото

Всички знаем колко са удобни спалните, под които има шкафове за съхранение, но тук става дума за истински гардероб. Леглото в този вариант е издигнато на доста висока платформа със стълбички до матрака, но и с вратички, които можете да отворите. След като повдигнете матрака с механизъм и отворите вратичките, можете да влезете в пространството под леглото и да го използвате като гардероб или килер.

Разгледайте обзавеждане за спалня

Идеи за обзавеждане на спалня с люлеещо се легло
Идеи за обзавеждане на спалня с легло-люлка
Идеи за обзавеждане на спалня с летящо легло
Идеи за обзавеждане на спалня с гардероб под леглото

5/5 - (1 vote)