Специални идеи за ъглова кухня по поръчка

Повечето съвременни маломерни апартаменти се нуждаят от ъглова кухня – малка, но многофункционална, за да можете да готвите удобно в нея, без да отнемате твърде много място от дневната. Най-лесният и безболезнен начин да постигнете такава пълна хармония между дизайн, удобство и функционалност е да получите ъглова кухня по поръчка. Една ъглова кухня по поръчка се изработва по индивидуален дизайн, като се вземат предвид вашите лични предпочитания за материал, цвят, вид и разположение на горните и долните кухненски шкафове. Това прави всяка ъглова кухня по поръчка истински уникална на вид и максимално удобна за ползване.

Дизайнерите на ИИКО са приготвили за вас няколко специални идеи за ъглова кухня по поръчка, с които да оползотворите пространството максимално добре според нуждите си. Ето някои от оригиналните начини, по които може да изглежда вашата нова ъглова кухня по поръчка от ИИКО.

Килер в ъгъла

Ъглова кухня по поръчка 1
Ъглова кухня по поръчка – уют за семейството

Ъгълът на всяка ъглова кухня е доста дълбок това го прави труднодостъпен. Разбира се, винаги има начини да се направят шкафове за ъглова кухня по поръчка с улеснен достъп до отдалечените места. Но ние ви предлагаме едно различно и функционално решение, което ще промени изцяло функционалността на вашата ъглова кухня по поръчка – да поставим килер в ъгъла.

Става дума за един висок шкаф със скосяване, която заема цялото място между плотовете, които сключват ъгъла. На практика той ще има петоъгълна форма. Така ще имате много място за съхранение на продукти. Често има една голяма врата, но хубавото на всяка ъглова кухня по поръчка е, че може да го поръчате с няколко вертикално разположени вратички за по-лесна организация.

Ъглова пейка

В една ъглова кухня по поръчка може да има внедрено удобно местенце за закуска, кафе и дори хапване за двама – ъглова пейка със същия дизайн като на кухненските шкафове и с място за съхранение под седалките. Добавете красива, компактна масичка и ще получите разчупен и уютен интериор.

Ъглови рафтове

Ъглова кухня по поръчка 2
Ъглова кухня по поръчка в бяло

Що се отнася до горния ред шкафове в една ъглова кухня, там ситуацията е подобна. За максимално улеснен достъп до всичко необходимо във вашата ъглова кухня по поръчка може да има отворени ъглови рафтове. Освен удобство, те ще ви осигурят и усещане за повече пространство и по-изчистен дизайн.

Ъглов шкаф с вградена микровълнова печка

В една ъглова кухня по поръчка над самия ъгъл можем да поставим висок шкаф, които започва от плота. В него може да се вгради микровълновата печка – удобен начин да използвате дълбокото пространство, без да губите от функционалността на кухнята.

Кухни по поръчка от ИИКО!

Килер в ъгъла

Ъглова пейка

Ъглови рафтове

Ъглов шкаф с вградена микровълнова печка

5/5 - (1 vote)