Хол с кухня – обзавеждане, което да ви хареса

Когато трябва да създадете интериор на хол с кухня, обзавеждането може да се окаже трудна задача. Обикновено тези помещения са доста големи и в тях трябва да се обособят три различни къта – за готвене, за хранене и за почивка. Да създадете истинска хармония между тях, като в същото време останат отчетливо разграничими и перфектно функциониращи, не е лесна работа дори за професионални дизайнери. И все пак има начин във вашия хол с кухня обзавеждането да ви харесва, да е стилно и удобно. Най-лесно е, когато го поръчате в ИИКО. При нас във вашия нов хол с кухня обзавеждането ще бъде изработено персонално за вас – за да може домът ви да изглежда точно така, както винаги сте мечтали.

Хол с кухня – обзавеждане във ваш стил

Хол с кухня 1
Хол с кухня – твоят дом

Когато пристъпите прага на ИИКО, ще се срещнете първо с нашите дизайнери. Ще проведете разговор за начина си на живот и за мебелите, от които имате нужда, както и за предпочитания от вас стил. За тях няма значение дали харесвате скандинавски, индустриален, традиционен, азиатски интериор – те ще се погрижат във вашия хол с кухня обзавеждането да пасва напълно на вкуса и желанията ви.

Хол с кухня – обзавеждане във вашите цветове

Всеки човек има своите предпочитания към цветовете в интериора, а за хол с кухня обзавеждането е още по-специално, тъй като в тази стая прекарвате повече си време у дома. Затова е важно то да отговаря на вкусовете ви, да радва окото ви и да носи настроението, което търсите. Нашите дизайнери ще се съобразят с любимите ви цветове и дори нещо повече, ще създадат перфектната хармония между отделните мебели, за да имате дома, който винаги сте искали.

Хол с кухня – обзавеждане с любимите ви материали

Дърво или метал, стъкло или бронз – всеки харесва различни материали. Но когато става дума за вашия собствен хол с кухня, обзавеждането ще е създадено специално за вас. Нашите дизайнери ще се съобразят с вашите предпочитания, когато създават проектите на мебелите. Нещо повече, ще ви помогнат да изберете още по-подходящи материали, за да получите не само красиво, но и функционално помещение с лесни за поддръжка и здрави мебели.

Хол с кухня – обзавеждане според помещението

Хол с кухня 2
Красив хол с кухня

Дизайнерите в ИИКО знаят, че в един хол с кухня обзавеждането трябва задължително да е съобразено с размерите и формата на помещението. Те ще ви дадат полезни съвети за външния вид, размера и разположението на мебелите, от които имате нужда, за да получите в крайна сметка хармоничен дизайн, в който да се чувствате уютно всеки ден.

Кухненски мебели от ИИКО.

Хол с кухня – обзавеждане във ваш стил

Хол с кухня – обзавеждане във вашите цветове

Хол с кухня – обзавеждане с любимите ви материали

Хол с кухня – обзавеждане според помещението

5/5 - (1 vote)