Идеи за функционални мебели за малка кухня по поръчка

Да имате малка кухня може да е истинско предизвикателство. Как да направите така, че да имате достатъчно място за готвене? Как да осигурите място за всичките си вещи и уреди? И на всичко отгоре кухнята да изглежда добре… Най-доброто решение в такива случаи е да я обзаведете с мебели за малки кухни по поръчка. Това ви дава възможността да имате шкафове с точен размер, с много функции и повече удобства, отколкото сте предполагали.

Кухня по поръчка 1
Функционални мебели за малка кухня по поръчка

Нашите специалисти ви предлагат няколко идеи за уникални мебели за малка кухня по поръчка, с които ще можете да създадете стилен дизайн и да използвате пълноценно мястото.

Рафтове

За да изглежда добре, вашата малка кухня по поръчка трябва да има наистина уникална визия. Големите горни шкафове често я правят да изглежда още по-миниатюрна. За сметка на това няколко красиви и оригинални рафта за малка кухня по поръчка могат да създадат усещане за простор, като в същото време ви осигурят нужното място за съхранение на посуда, подправки и други нужни кухненски принадлежности.

Ъглов шкаф с механизми

Ако вашата малка кухня по поръчка е ъглова, сложете в ъгловите шкафове механизми, които ще ви позволят да издърпвате рафтовете и да имате лесен достъп до всички вещи в тях, дори тези в дъното.

Шкафове със стъклени вратички

Вратичките със стъкло на горните шкафове правят всяка малка кухня по поръчка да изглежда по-просторна.

Таен шкаф за уредите

Кухня по поръчка 2
Мебели за малка кухня по поръчка – кухненски остров

Малките кухненски уреди, които използвате често – кафе машина, тостер, кана за вода – могат да бъдат скрити в специален шкаф с рулетка. Така вашата малка кухня по поръчка няма да изглежда претрупана с вещи, а когато уредите са ви нужни, ще имате удобен достъп до тях.

Кухненски остров в малка кухня по поръчка

Можете да обедините кухнята и трапезарията, като вместо маса за хранене сложите остров за малка кухня по поръчка. Ще използвате плота както за готвене, така и за хранене, а в шкафовете и чекмеджетата под него ще можете да поберете доста от необходимите съдове и принадлежности.

Издърпващ се плот

Лесен начин да се сдобиете с допълнително пространство за приготвяне на храна е да добавите към някой от шкафовете за малка кухня по поръчка издърпващ се плот. Това може да бъде дори цял шкаф, в долната част на който да поместите удобно кош за боклук.

Изтеглящ се килер

Висок, тесен, издърпващ се шкаф с много рафтове – това е перфектна мебел за малки кухни по поръчка, в която можете да поберете кутии и бутилки с всякакви продукти и подправки. 

Рафтове

Ъглов шкаф с механизми

Шкафове със стъклени вратички

Таен шкаф за уредите

Кухненски остров в малка кухня по поръчка

Издърпващ се плот

Изтеглящ се килер

4.8/5 - (5 votes)