Полезни съвети при обзавеждане на хол

В следващите редове ще откриете полезни съвети при обзавеждане на хол, приготвени за вас от дизайнерите на ИИКО. Имайте предвид тези полезни съвети при обзавеждане на хол, когато търсите новите си мебели и декорации – те ще ви помогнат да получите хармоничен, стилен и уютен хол, точно както сте го мечтали.

Полезни съвети при обзавеждане на хол – изберете правилните нови мебели

Полезни съвети при обзавеждане на хол 1
Време за семейството – полезни съвети при обзавеждане на хол

Без значение дали ще обзавеждате нов хол, или ще освежавате стария, първата ви работа е да помислите от какви мебели наистина имате нужда. Първият от нашите полезни съвети при обзавеждане на хол е да бъдете безпощадно честни със себе си. Понякога мебелите, за които винаги сте си мечтали, не стоят никак добре в стаята. Помислете за подходящ компромис – винаги има такъв, особено когато за вас работят дизайнери на мебели по поръчка.

 

Полезни съвети при обзавеждане на хол – изхвърлете негодните мебели

Възможно е някои от любимите ви стари мебели вече да са негодни за употреба, каквато и сантиментална стойност да имат за вас. Един от нашите полезни съвети при обзавеждане на хол е ако се налага, наистина да изхвърлите любим стар шкаф или масичка, защото те могат да бъдат подновени – просто поръчайте техни копия във фирма за мебели по поръчка.

Полезни съвети при обзавеждане на хол – изберете цветова палитра

Дори да обожавате минималистичен дизайн с възможно най-малко цветове, пак ще се наложи да ги изберете така, че не само да ви харесват, но и да стоят добре заедно. Следващият от нашите полезни съвети при обзавеждане на хол ще ви напомни, че дори дървените мебели имат различни цветове, които стават част от интериора на стаята. Препоръчваме да започнете с избор на основните тонове на стаята и по тях да прецените дали да изберете мебели от тъмно или светло дърво, или от боядисани плоскости. Задачата ви е да създадете хармония от основни цветове с един-два подходящи акцента на няколко места в стаята.

Полезни съвети при обзавеждане на хол – направете мястото удобно за обитаване

Полезни съвети при обзавеждане на хол 2
Полезни съвети при обзавеждане на хол в пъстри цветове

Много от нашите клиенти харесват мебели и декорации, без да мислят за функционалността им. Но един от най-важните полезни съвети при обзавеждане на хол на дизайнерите е да избирате само мебели, които наистина ще използвате. Да, те могат и трябва да бъдат стилни и красиви, но за да живеете удобно в дома си, трябва да си осигурите максимална функционалност. Това важи за секциите, шкафовете, диваните, масичките и всичко останало, от което имате нужда в хола си. Ако имате нужда от повече красиви вещи, по-добре ги добавете под формата на подбрани декорации, картини и осветителни тела.

Полезни съвети при обзавеждане на хол – изберете правилните нови мебели

Полезни съвети при обзавеждане на хол – изхвърлете негодните мебели

Полезни съвети при обзавеждане на хол – изберете цветова палитра

Полезни съвети при обзавеждане на хол – направете мястото удобно за обитаване

5/5 - (1 vote)