Спалня по поръчка – цена по ваше желание

Много хора смятат, че когато правят спалня по поръчка, цената задължително ще е висока за техния бюджет. Това обаче не е съвсем вярно. Истината е, че когато правите спалня по поръчка, цената може да бъде изцяло съобразена с вашите граници. Във вашата спалня по поръчка цената до голяма степен зависи от вида и размера на мебелите, които ще поръчате – заради вложените материали. Обикновено можем да дадем повече от един вариант за избор на една и съща цена. Ето как.

Спалня по поръчка – цена според вида на гардероба

Спалня по поръчка 1
Спалня по поръчка за Вас

Дали ще искате гардероб с две, четири или повече врати, дали ще бъдат с нормално отваряне или плъзгане, дали искате надстройка или механизъм за лостовете, LED осветление или огледало, вътрешни или външни чекмеджета – всички тези детайли могат да се нагласят така, че да получите перфектния баланс между функционалност и цена. Разбира се, ширината и височината на гардероба също имат значение.

 

Спалня по поръчка – цена според вида на леглото

Разбира се, в една спалня по поръчка цената се определя и от леглото. Тук вариантите също са много и са свързани с големината и вида на таблата, вида на подматрачната рамка, дали искате да е с крачета или място за съхранение отдолу, дали ще бъде с чекмеджета или с механизъм за повдигане на матрака. Важен и размерът на леглото, като ширините варират от 80 см за най-малкото единично легло до около 200 см за най-голямото двойно легло, а дължините – от 190 до 220 см. Разбира  се, тъй като говорим за мебели по поръчка, на практика може да получите легло с всякакъв желан от вас размер. Във вашата спалня по поръчка цената зависи също и от вида и размерите на нощните шкафчета, чийто дизайн може да бъде променян.

Спалня по поръчка – цена според допълнителните мебели

Спалня по поръчка 2
Перфектната спалня по поръчка

Голяма част от клиентите ни имат нужда също от скринове, тоалетки, кресла, масички за кафе, рафтове, ракли и друго допълнително обзавеждане. Когато правим спалня по поръчка, цената на допълнителните мебели също може да бъде различна в зависимост от вида и големината им. В ИИКО можем да обсъдим заедно с вас различни варианти за вид, брой и големина на допълнителните мебели, които да запазят перфектния стил на стаята и да ви гарантират пълна функционалност, като в същото време са съобразени с нуждите и бюджета ви.

Спалня по поръчка – цена според материалите

И последно, когато правим за вас спалня по поръчка, цената може да се променя в зависимост от използваните материали. Винаги има възможност да намерим добър баланс между качество и цена, без да правим компромиси с визията и функционалността на създадените за вас мебели.

Обзавеждане за спалня от ИИКО.

 

Спалня по поръчка – цена според вида на гардероба

Спалня по поръчка – цена според вида на леглото

Спалня по поръчка – цена според допълнителните мебели

Спалня по поръчка – цена според материалите

5/5 - (2 votes)