Как се прави поръчка на кухни в ИИКО

Да притежават кухня по поръчка е желание на голяма част от собствениците на жилища. Тези кухни са много по-практични, по-добре изглеждащи и по-функционални от масовото производство. Това важи с особена сила за малките помещения, където обзавеждането винаги трябва да е далеч по-креативно и мултифункционално.

Поръчка на кухни 1
Поръчка на кухни – в бежов цвят и напълно оборудвана
Поръчка на кухни  2
Поръчка на кухни в бяло и бежово

Да направите поръчка на кухни днес можете на много места. Но в малко от тях ще получите качествено обслужване от пълен екип от специалисти, които да се погрижат за всичко – от дизайна през изработката до монтажа. В ИИКО можете да намерите всичко това и да получите мечтаната кухня без почти никакви усилия.

Поръчка на кухни  3
Поръчка на кухни с ефектни мебели

Ето как се прави поръчка на кухни в ИИКО:

Поръчка на кухни – срещи с дизайнера

Първият етап при поръчка на кухни в ИИКО е срещата с нашите дизайнери. Те имат дългогодишен опит и могат да предложат практични идеи и творчески решения, които да направят кухнята ви уникална на вид и по-функционална, отколкото сте си представяли, че е възможно.

При поръчка на кухни нашите дизайнери ще ви изслушат внимателно, ще помислят за купища потенциални проблеми, за които дори не подозирате, и ще приложат цялата си креативност и познания в областта на кухненското обзавеждане. В крайна сметка в началото на вашата поръчка на кухни ще получите готов проект, изпипан до последния детайл, съобразен с вас, с помещението и с възможностите за производство. Този проект подлежи на преобсъждане, докато постигнем оптималната визия и практичност, от които имате нужда в дома си.

Поръчка на кухни  4
Поръчка на кухни с функционални мебели

Поръчка на кухни – производство

Поръчка на кухни 5
Поръчка на кухни в ИИКО

Участието ви във вашата поръчка на кухни в ИИКО всъщност вече е приключило, оттук нататък нещата се поемат от специалистите. Проектите на дизайнерите отиват в конструктивния ни отдел, където елементите да бъдат конструирани и оразмерени, за да гарантират прецизното изпълнение на дизайна. След това се предават в производствената ни фабрика, където нашите мебелисти ще изпълнят всеки един детайл точно по начина, по който е заложен в проекта.

Добрата новина е, че няма никаква нужда да контролирате процеса по изпълнението на вашата поръчка на кухни. Дизайнерите, конструкторите и мебелистите ни работят в екип и следят отблизо създаването на крайния продукт, за да се убедят, че ще получите точно това обзавеждане, което сте обсъждали заедно.

Поръчка на кухни – монтаж

Последната част от изпълнението на вашата поръчка на кухни също е наша грижа – нашите специалисти могат да дойдат в дома ви и да монтират вашата нова кухня. От вас се изисква само да ни осигурите достъп до помещението в удобен за вас ден и час. След това можете да се наслаждавате на перфектната си кухня всеки ден години наред.

Кухни по поръчка 6
Монтаж на кухни по поръчка

Разгледайте нашата подкатегория кухни по поръчка.

Поръчка на кухни – срещи с дизайнера

Поръчка на кухни – производство

Поръчка на кухни – монтаж

4.7/5 - (4 votes)