Партньори

Благодарение на своята успешна търговска политика и собствено ноу хау днес Leks Group е утвърдена международна компания с 25-годишна история и тясна специализация във вноса и реализацията на аспиратори, кухненски уреди за вграждане и мивки на територията на България, Сърбия, Черна гора, Македония и Косово. Компания на е изключителен представител на престижните търговски марки Faber, Eurolux и Lino.

Най-популярни продукти на Тека са индукционните, стъклокерамичните и газовите готварски плотове, микровълновите фурни и абсорбаторите. Марката предлага също смесители за кухня и баня, както и всякакъв вид аксесоари за баня и обществени тоалетни.Концернът реализира своята продукция под търговските марки Teka, Küppersbusch, Mofém, Thor и Intra, разполагайки със 14 собствени завода - 7 в Европа, а останалите в Америка, Азия и Турция.

Фирмата предлагa широка гама от над 30 модела: Еднолицеви матраци с ядро от: пружинен пакет тип Bonnell System, еластична пяна, Pocket System и др.; Двулицеви матраци с ядро от: пружинен пакет тип Bonnell System, еластична пяна, високоеластична пяна, Memory пяна, латекс, пружинен пакет тип 7 зонов Pocket System и др.; Тапицирани основи; Подматрачни рамки: дървени и метални; Аксесоари – възглавници, протектори, калъфи за матраци. Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, а през 2011 г. открива два фирмени магазина - в София и Бургас, както и два регионални складa за продажби на едро в Бургас и Асеновград. Днес фирмата е добре позната и налага търговската марката „матраци Paradise“ в цяла България.

Фирма Евросет ООД е официален вносител в България на кухненски мивки и смесителни батерии от BLANCO-Германия. Немският производител BLANCO предлага широка гама мивки, смесители и аксесоари, отговарящи на всеки вкус - от най-стандартните изпълнения до суперлуксозни изделия с множество екстри и за най- взискателните клиенти.

ЗОРА стъпва на български пазар през септември 1991 година с малък магазин на „Козлодуй” 23 в София и така полага началото на изграждане верига от магазини в цялата страна. ЗОРА присъства повече от четвърт век на български пазар и е сред лидерите в продажбата на бяла, черна, IT и климатична техника. През годините е изградила мрежа от търговски обекти в цялата страна, които към днешна дата са 36 и електронен магазин.

Фирма „Викторио” EООД е основана през 1991 г. и е основен производител на метални подматрачни рамки и ортопедични легла за България. Фирмата предлага и поддържа на склад голям набор от стандартни размери за различните модели и изпълнява нестандартни размери по желание на клиента. Като резултат от дългогодишният опит в сферата нашите подматрачни рамки и легла се отличават с високо качество, издръжливост през годините и ергономичност.

Проекти

Проект и главна цел: № BG16RFOP002-2.089-1868-C01 ,Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19
Главна цел:Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент :  ИИКО ЕООД
Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000лв.
европейско и  0 лв. национално съфинансиране.

Начало: 13.10.2021.г.
Край: 13.01.2022.г.

Проект: BG16RFOP002-2.073-4740-C01 – Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Цел: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места

Бенефициент: ИИКО ЕООД

Обща стойност: 10 000.00 лв., от които 8 500.00 лв. европейско и  1 500.00 лв. национално съфинансиране.
 
Начало: 17.07.2020г.
Край: 17.10.2020г.

 

4.8/5 - (6 votes)