Партньори

Благодарение на своята успешна търговска политика и собствено ноу хау днес Leks Group е утвърдена международна компания с 25-годишна история и тясна специализация във вноса и реализацията на аспиратори, кухненски уреди за вграждане и мивки на територията на България, Сърбия, Черна гора, Македония и Косово. Компания на е изключителен представител на престижните търговски марки Faber, Eurolux и Lino.

Най-популярни продукти на Тека са индукционните, стъклокерамичните и газовите готварски плотове, микровълновите фурни и абсорбаторите. Марката предлага също смесители за кухня и баня, както и всякакъв вид аксесоари за баня и обществени тоалетни.Концернът реализира своята продукция под търговските марки Teka, Küppersbusch, Mofém, Thor и Intra, разполагайки със 14 собствени завода - 7 в Европа, а останалите в Америка, Азия и Турция.

Лидерът в производството на модерно кухненско обзавеждане ”Франке груп” е на българския пазар от март 2000 година. Оттогава до днес компанията отбелязва изключителни темпове на растеж. Сред приоритетите на Франке в България са представянето на всички нови технологии и модели на швейцарския концерн пред българските потребители, както и предлагането на пълната гама мивки и уреди за вграждане. В момента компанията поддържа наличност на всичките си продукти в България.

Фирмата предлагa широка гама от над 30 модела: Еднолицеви матраци с ядро от: пружинен пакет тип Bonnell System, еластична пяна, Pocket System и др.; Двулицеви матраци с ядро от: пружинен пакет тип Bonnell System, еластична пяна, високоеластична пяна, Memory пяна, латекс, пружинен пакет тип 7 зонов Pocket System и др.; Тапицирани основи; Подматрачни рамки: дървени и метални; Аксесоари – възглавници, протектори, калъфи за матраци. Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, а през 2011 г. открива два фирмени магазина - в София и Бургас, както и два регионални складa за продажби на едро в Бургас и Асеновград. Днес фирмата е добре позната и налага търговската марката „матраци Paradise“ в цяла България.

Фирма Евросет ООД е официален вносител в България на кухненски мивки и смесителни батерии от BLANCO-Германия. Немският производител BLANCO предлага широка гама мивки, смесители и аксесоари, отговарящи на всеки вкус - от най-стандартните изпълнения до суперлуксозни изделия с множество екстри и за най- взискателните клиенти.

ЗОРА стъпва на български пазар през септември 1991 година с малък магазин на „Козлодуй” 23 в София и така полага началото на изграждане верига от магазини в цялата страна. ЗОРА присъства повече от четвърт век на български пазар и е сред лидерите в продажбата на бяла, черна, IT и климатична техника. През годините е изградила мрежа от търговски обекти в цялата страна, които към днешна дата са 36 и електронен магазин.

SKV е най-добре позиционираната и разпознаваема българска компания с 15-годишен опит в изработването на продукти и цялостни решения от технически и естествен камък по индивидуални задания с приложение в интериора и екстериора. Прецизната работа и дългогодишният професионален опит извоюваха na SKV заслужено име в бранша, както и сред мебелните фабрики / THE CENTER/ и магазини/ИИКО/, строителни и инвестиционни компании, архитекти и дизайнери в цяла България, с които успешно си партнират през годините.

Фирма „Викторио” EООД е основана през 1991 г. и е основен производител на метални подматрачни рамки и ортопедични легла за България. Фирмата предлага и поддържа на склад голям набор от стандартни размери за различните модели и изпълнява нестандартни размери по желание на клиента. Като резултат от дългогодишният опит в сферата нашите подматрачни рамки и легла се отличават с високо качество, издръжливост през годините и ергономичност.