Обзавеждане по поръчка в ИИКО – какво ще получите

ИИКО е фирма, специализирана в създаването на обзавеждане по поръчка. Работим в тази област вече почти 30 години, през които успяхме да създадем добър екип, да натрупаме опит и да зарадваме стотици клиенти.

В следващите редове ще ви разкажем накратко какво ще получите, когато пристъпите прага на ИИКО.

Обзавеждане по поръчка 1
Обзавеждане по поръчка за детска стая

Завършен, цялостен продукт

Екипът на ИИКО включва различни специалисти в областта на създаването на обзавеждане по поръчка. Това ни позволява да ви осигурим цялостен, завършен продукт. Започваме от вашите идеи и нашия опит, с които създаваме проекта за обзавеждане по поръчка. Преминаваме през прецизното изработване на мебелите, точно такива, каквито са планирани. И завършваме с доставката и монтирането в дома или офиса ви, за да сте сигурни, че всяка една стъпка от създаването на вашето ново обзавеждане е подсигурена от професионалисти. За вас остава само радостта да го използвате.

Професионален дизайн на уникални мебели

Когато искате обзавеждане по поръчка, можете да получите почти всичко, което си представяте (разбира се, ако е технически възможно). За да можем да ви го осигурим, ние имаме дизайнери на мебели, които с удоволствие и професионализъм ще се погрижат за изпълнението на мечтите ви до най-малкия детайл. Дори да отнеме малко време, в крайна сметка ще получите наистина уникално обзавеждане по поръчка с красиви, качествени и функционални мебели, създадени единствено за вас в един-единствен екземпляр.

Обзавеждане по поръчка 2
Обзавеждане по поръчка за кухня

Точното качество, което искате и поръчвате

За разлика от масовото производство, при създаването на обзавеждане по поръчка можете сами да поръчвате качеството на използваните материали. Възможностите, които предлагаме, са почти неограничени, а нашият опит е изцяло на ваше разположение, за да ви помогнем да вземете най-правилните решения. След като сме създали проекта за обзавеждане по поръчка и вие сте го одобрили, ще получите точно тези материали, които сте поръчали.

Професионална изработка и монтаж

Изработката на нашето обзавеждане по поръчка е винаги изключително качествено. Това се отнася и до монтажа, който можем да осигурим. Така гарантираме, че ще използвате новото си, красиво обзавеждане по поръчка наистина дълго и безпроблемно.

Традиционен опит и иновативни решения в едно

Освен доказани познания и умения в създаването на обзавеждане по поръчка, екипът ни се интересува и от последните тенденции в технологиите, материалите и дизайна. Нещо повече, ние ги внедряваме в производството си, за да можем да ги предложим и на вас. Екипът на ИИКО е готов да ви даде проверени във времето, но и модерни решения за интериора, които да направят вашето обзавеждане по поръчка истински функционално и модерно.

Разгледайте нашата богата гама мебели по поръчка

Завършен, цялостен продукт

Професионален дизайн на уникални мебели

Точното качество, което искате и поръчвате

Професионална изработка и монтаж

Традиционен опит и иновативни решения в едно

Оценете страницата