Оригинални идеи за обзавеждане на антре

Това, че антрето не е „стая“ в традиционния смисъл на думата, не означава, че трябва да се пренебрегва. То е първото нещо, което гостите виждат, когато пристигнат, както и първото, което ви подсказва, че вече сте у дома. Изборът на обзавеждане за антре е важен, тъй като задава стила и на останалите помещения в жилището. Затова е добра идея да изберете обзавеждане на антре, което показва добрия ви вкус, като същевременно е функционално и приветливо. Сигурно ви се струва трудно, особено за малките антрета, но с малко въображение можете да получите стилно помещение, което разкрива вашата индивидуалност.

Специалистите на ИИКО ще ви предложат няколко оригинални идеи за обзавеждане на антре, които ще ви помогнат да направите дома си уникален още от вратата.

Обзавеждане на антре 1
Луксозно обзавеждане на антре

Обзавеждане на антре с конзолна маса или бюфет

Класическото обзавеждане на антре включва специални мебели – гардероб, закачалка, шкафчета. Но можете да преборите традицията и да заявите себе си, като замените традиционните шкафчета за обувки с красив бюфет или конзолна маса. Функционалността е същата – в шкафовете и чекмеджетата можете да държите обувки, чанти и други важни вещи, а отгоре можете да поставяте ключовете и торбите с покупки. Разликата е, че видът на антрето определено ще бъде много по-оригинален.

Обзавеждане на антре с пейка

Ако харесвате селския уютен стил, внедрете в своето обзавеждане на антре красива пейка. Тя може да служи и за сядане, и за оставяне на чантите. Под нея може да има шкафове или чекмеджета за обувките. Но при всяко положение една пейка с красиви, цветни възглавници ще внесе невероятна гостоприемност и моментално усещане за гостоприемен дом.

Обзавеждане на антре 2
Обзавеждане на антре

Обзавеждане на антре с антики

Ако антрето ви е доста просторно, може да изглежда като голяма пещера. За да избегнете този ефект, добавете като част от новото си обзавеждане на антре впечатляваща мебел в античен стил. Това може да е маса в средата, върху която да държите ваза с цветя или красива статуетка например.

Обзавеждане на антре със стол и маса

А защо до вратата ви да няма стол и масичка? Представете си колко уютно обзавеждане на антре би се получило, ако в него има красив стол, на който да седнете и да се обуете, и малка масичка, на която да държите ключове, чанти и някое произведение на изкуството. Такова обзавеждане на антре не заема много място, но пък е изненадващо оригинално, ще впечатли приятно гостите ви, а за вас ще създаде усещане за простор и уют у дома.

За още мебели по поръчка натиснете тук.

Обзавеждане на антре с конзолна маса или бюфет

Обзавеждане на антре с пейка

Обзавеждане на антре с антики

Обзавеждане на антре със стол и маса

Оценете страницата