Как да обзаведете модерно антре

Ако имате нужда от красиво, модерно антре, но не знаете как точно да го обзаведете, следващите редове са за вас. Интериорните дизайнери на ИИКО подбраха за вас няколко отличителни черти на всяко модерно антре, които да използвате при обзавеждане на дома си.

Светли цветове

Модерно антре 1
Модерно антре за дома

Антрето обикновено е малко помещение без естествено осветление и е много лесно да се превърне в мрачно място, което не искате да виждате на влизане у дома. Едно от задължителните условия за модерно антре е да го направите възможно най-светло. За целта може стените да са в бяло, сиво или други неутрални цветове, а осветлението да е наистина добро. За предпочитане е да изберете светли мебели, особено за по-малко антре, но в тях може да има и тъмен, контрастен цвят, които да подчертава светлината или да придава драматизъм на по-голямо помещение.

 

 

Огледало с модерна форма

Огледалото е несъмнено удобство, но и част от цялостния интериор. За да създадете модерно антре, изберете просто, но впечатляващо огледало. Вместо огромни, богато украсени рамки, създайте драматичен вид например с кръгло огледало с гладка рамка в акцентен цвят. Това ще пасне на цялостната идея за минималистично, но и красиво модерно антре.

Конзолна маса

Едно модерно антре е почти невъзможно без наличието на конзолна маса. На нея можете да поставите красиво произведение на изкуството, както и да държите дребни вещи като ключове, телефони, портфейли и др.

В интериора на едно модерно антре конзолната маса е тясна и ненатрапчива, с максимално опростен дизайн. Впечатляващата му визия може да се дължи на неочакван елемент или цвят по нея.

Мебел с дизайн от средата на 20 век

Ясно е, че думата „модерно“ означава различни неща в различните епохи. Но модата често се завръща и това важи с пълна сила и днес. В днешното модерно антре можете спокойно да добавите мебели, типични за времето от 30-те до 60-те години на 20 век. За да създадете модерно ретро усещане, помислете за геометрични, но фини елементи в шкафовете, конзолната маса или осветителните тела.

Величествен полилей

Модерно антре 2
Уютно модерно антре

Осветлението на едно модерно антре е наистина драматично, най-често под формата на впечатляващ полилей, който изпъква на фона на изчистените линии наоколо. Разбира се, трябва да съобразите големината му с размера и височината на самото антре. В едно модерно антре има също така допълнително осветление – аплици, лампи на огледалото. Целта е да осветите добре всяко кътче на помещението.

Произведения на изкуството

Антрето е първото впечатление на гостите ви, което разкрива стила на дома и вашия характер. Заявете смело себе си, като добавите в своето модерно антре любими картини, фотографии или други произведения на изкуството.

Открий своите мебели по поръчка само в ИИКО!

 

Светли цветове

Огледало с модерна форма

Конзолна маса

Мебел с дизайн от средата на 20 век

Величествен полилей

Произведения на изкуството

Оценете страницата