Как да направим уютно малко антре по поръчка

Мебели за антре по поръчка 1
Мебели за малко антре по поръчка от ИИКО

Ако и вие имате един от новите домове с миниатюрно антре, сигурно сте се изправили пред сложната задача как да го обзаведете така, че хем да има място за всичко необходимо, хем да не изглежда като претрупан килер без място за влизане. Факт е, че това не е особено лесно и винаги е най-добре да се обърнете към дизайнер, който да ви направи индивидуален проект за антре по поръчка. Но интериорът можете да измислите и самите вие, като спазвате няколко прости дизайнерски правила. В следващите редове ще ви разкажем какви мебели по поръчка е добре да изберете.

Защо да правите мебели за малко антре по поръчка

Малките антрета изискват специално внимание и дизайн, за да бъдат едновременно функционални и красиви. Стандартните мебели масово производство обикновено са твърде обемни и превръщат малкото антре в непривлекателно и трудно за преминаване място. И обратното, мебелите за антре по поръчка ще са съобразени с вашето помещение до последния милиметър и ще ви дадат възможността да създадете максимална практичност, съчетана с уют и истински стил.

За малко антре по поръчка – малко и малки мебели

И сами се досещате, че няма да имате място за огромни гардероби, шкафове за обувки, места за сядане. Първо помислете как да направите така, че да намалите броя на необходимите мебели за антре по поръчка до минимум. След това помислете за най-малките размери, които в същото време биха ви свършили работа.

Антре по поръчка с минималистични мебели

Мебели за антре по поръчка 2
Мебели за антре по поръчка – шкафове

Мебелите в малкото антре не бива да имат твърде много декоративни елементи. За малко антре по поръчка изберете минималистичен стил мебели, които имат изчистени линии, прости форми, високи крака и еднотипни цветове.

За обувките

Направете си антре по поръчка с една семпла, отворена поставка за обувки – тя е особено подходяща за миниатюрните помещения. Ако имате повече място, може да изберете и висок, но тесен шкаф за обувки, като е добре вратичките му да нямат орнаменти и да бъдат едноцветни.

Гардероб и закачалки

Твърде е възможно антрето да е толкова малко, че да няма място за гардероб. Ако все пак решите да има, направете гардероба за антре по поръчка висок, но тесен и плитък. Що се отнася до закачалките, спазвате правилото – семпъл дизайн, без гръб, за да се вижва стената и да създава усещане за повече простор.

Цветът на мебелите за антре по поръчка

Малкото помещение трябва да бъде в светли цветове. Това важи и за мебелите за антре по поръчка. Можете да изберете бяло, кремаво, бежово или светлите нюанси на синьо, жълто и зелено.

Защо да правите мебели за малко антре по поръчка

За малко антре по поръчка – малко и малки мебели

Антре по поръчка с минималистични мебели

За обувките

Гардероб и закачалки

Цветът на мебелите за антре по поръчка

5/5 - (1 vote)