Какво да искаме, когато поръчваме кухни по проект

За разлика от стандартните, персоналните кухни по проект са специално изработени, за да отговарят на вашия стил, дом и начин на живот. За да получите точно това, което искате, е важно да проведете правилно разговора с вашия производител на кухни по проект. Той може да намери качествени решения и материали за вашите нови шкафове, но е добре вие също да имате своите ясни изисквания. Само така ще можете да имате кухня, която е едновременно красива, функционална, качествена и лично ваша.

Ето за какво е добре да помислите, преди да направите заявка за изработка на кухненски шкафове в ИИКО.

Кухни по проект според бюджета

Кухни по проект 1
Стилни кухни по проект по ваш вкус от ИИКО

Помислете първо за бюджета. И все пак имайте предвид, че вашата преценка за цена може да не отговаря на реалните условия на пазара. Обсъдете с нашия консултант какво можете да получите за бюджета си, както и каква би била сумата за кухнята на мечтите ви. Накрая, разбира се, ние ще се съобразим с вашето решение.

Качествени кухни по проект

В различните кухни по проект могат да се вложат различни по произход и качество материали. Добре е да поискате най-доброто качество за бюджета си, за да получите издръжливи и дълготрайни мебели.

Функционални кухни по проект

Когато поръчвате кухни по проект, постарайте се да бъдат наистина функционални за вашия начин на живот. Поискайте от дизайнера да проектира видовете шкафове така, че да бъдат наистина удобни за вас. Все пак имайте предвид, че може да се наложат някои компромиси, особено при малки кухни, и се вслушвайте в предложенията му – дългогодишният опит на нашите дизайнери може да ви бъде от полза, за да избегнете някои бъдещи  проблеми.

Размери на кухни по проект

Добре е да обсъдите с дизайнера размерите на кухнята. Ако ви е трудно да ги прецените (това се случва често в дневни с отворен план), то се консултирайте с нашия специалист, който ще ви помогне да използвате оптимално пространството.

Височина на шкафовете и плотовете на кухни по проект

Кухни по проект  2
Кухни по проект – сбъднати мечти от ИИКО

Хубавата новина при поръчката на кухни по проект е, че те могат да бъдат изцяло съобразени с вашата височина. Долните шкафове, в които няма да има вградени уреди, могат да бъдат толкова високи, колкото пожелаете. Горните могат да бъдат монтирани на удобно за вас разстояние.

Персонален дизайн на кухни по проект

Вероятно имате идеи какво да представлява новата ви кухня, но когато поръчвате, добре е да видите предварително готовия проект – така по-лесно ще се ориентирате дали това, което искате, и онова, което ще се изработи, съвпадат. А и ще избегнете евентуалните недоразумения, преди да е твърде късно да се коригират.

Разгледайте и категорията ни за кухни по поръчка

Кухни по проект според бюджета

Качествени кухни по проект

Функционални кухни по проект

Размери на кухни по проект

Височина на шкафовете и плотовете на кухни по проект

Персонален дизайн на кухни по проект

5/5 - (1 vote)