Как да съчетаете комплекти за антре

Да се създадат и аранжират персонализирани комплекти за антре не е никак лесна задача. В магазините за масово производство се предлагат готови мебели, които просто трябва да решите къде да подредите, но при изработването на комплекти за антре по поръчка можете да развихрите докрай въображението си и да получите всичко, от което имате нужда, по начина, по който си го представяте.

И все пак как да съчетаете комплекти за антре? Как да получите максимално удобство и да разполагате с всичко необходимо едновременно? Ето какво ще ви посъветват специалистите по обзавеждане на ИИКО.

Комплекти за антре с място за съхранение на обувки

Мястото за съхранение на обувки е задължително за всички комплекти за антре. Дали ще бъдат отворени рафтове или шкафове с вратички е въпрос на ваше лично предпочитание. Големината на шкафа зависи едновременно от нуждите ви и от възможностите, които предлага антрето.

Комплекти за антре с място за окачване на връхни дрехи

Комплекти за антре 1
Свежи комплекти за антре

Закачалката за якета също е сред задължителните елементи в комплекти за антре. Може да поръчате открити кукички, които да са закрепени върху красива подложка на стената, открит лост за закачалки с елегантна стойка или затворен шкаф с вратички, който да държи якетата ви скрити от погледа и да не разваля дизайна на помещението.

В някои комплекти за антре местата за съхранение на обувки и на връхни дрехи са комбинирани в обща мебел. Това е добро решение за пестене на пространство в малки антрета.

Огледало

Голяма част от клиентите ни искат комплекти за антре с голямо огледало. Това е удобен начин да хвърлите последен поглед върху вида си, преди да излезете от дома. Огледалото може да бъде вградено в мебелите, например във врата на гардероба, или да е отделна част от поръчаните комплекти за мебели. Във втория случай може да има красива рамка, изработена в цялостния стил на останалите мебели.

Конзолна масичка или рафт

Комплекти за антре 2
Комплекти за антре – вашият дом

Някои комплекти за антре съдържат конзолна масичка или практичен рафт за съхранение на дребни неща – ключове, чанти, портфейли или други вещи, които е удобно да стоят близо до входната врата. Не е задължително да заемат много място, но със сигурност внасят усещане за домашен уют.

Пейка

В дизайнерските комплекти за антре можем също да включим пейка. Такава мебел е мултифункционална – освен че ви позволява да седнете и да се обуете удобно, на нея можете да държите чанти или дребни вещи. Под нея могат да се разположат и места за съхранение на обувки.

Открийте мечтаните за Вас мебели по поръчка само в ИИКО!

 

Комплекти за антре с място за съхранение на обувки

Комплекти за антре с място за окачване на връхни дрехи

Огледало

Конзолна масичка или рафт

Пейка

5/5 - (2 votes)