Как да подберете мебели за спалнята

Спалнята е една от най-важните стаи във всяко жилище и е добре да обърнете специално внимание на обзавеждането ѝ. Тя трябва да излъчва уют и спокойствие, да предразполага да се отпуснете и да избягате поне за малко от ежедневните си грижи. Ето защо изборът на подходящи мебели за спалнята е наистина важен, но понякога може да ви се стори сложен. Специалистите на ИИКО са тук, за да ви помогнат в подбора и да ви насочат към най-важните критерии.

Мебели за спалнята според обитателите

Мебели за спалня 1
Мебели за спалня – как да ги подберем правилно

За кого ще бъде стаята, която ще обзавеждате? За момче, момиче или две деца, тийнейджър или бебе, семейна двойка или сам човек? Изберете мебели за спалнята според вкусовете и нуждите на нейните обитатели, тъй като тя ще бъде тяхното лично пространство. Така ще определите цвета, стила, необходимите мебели, разположението им.

Мебели за спалнята според стаята

Преди да изберете мебели за спалнята, помислете за пространството, с което разполагате. Дори да искате легло с кралски размери, може да не е възможно да го вместите в стаята. Затова измерете добре помещението и направете мащабна схема на мебелите, от които имате нужда. Така ще е много по-лесно да оптимизирате размерите на леглото, гардероба, скрина, бюрото и всички останали мебели.

Мебели за спалнята в различни стилове

Насочете се към конкретен стил за мебели за спалнята – те могат да бъдат бохо или класически, индустриални или скандинавски, каквито пожелаете. Важното е да следвате една и съща линия или да смесите две подходящи, за да получите хармония и усещане за уют.

Мебели за спалнята според бюджета

Мебели за спалня 2
Мебели за спалня – качество и стил

Разбира се, добре е да помислите и за бюджета. Колкото по-евтини са мебелите, толкова по-голяма е вероятността да се наложи да ги подменяте скоро. От друга страна, висококачествените мебели по поръчка, които може да изглеждат по-скъпи, са много по-качествени и трайни. Това ги прави много по-добра инвестиция, която се изплаща в дългосрочен план.

Качествени мебели за спалнята

Само помислете: прекарвате в спалнята една трета от живота си. Това е доста време и е наистина важно да се чувствате добре в леглото си. Както е добре гардеробите да останат здрави години наред, без значение по колко пъти на ден ги отваряте и затваряте. Няма никакъв спор: колкото по-добро качество на мебели за спалнята можете да си позволите, толкова по-приятно ще прекарате огромна част от живота си.

Перфектните мебели за спалнята – с консултант и дизайнер

Всъщност в ИИКО не избирате мебели за спалня, а получавате точно тези, които искате, индивидуално измислени и създадени за вас. Това ще ви даде възможността да имате спалнята на мечтите си и да ѝ се радвате години наред.

Разгледайте и страницата ни за обзавеждане за спалня

Мебели за спалнята според обитателите

Мебели за спалнята според стаята

Мебели за спалнята в различни стилове

Мебели за спалнята според бюджета

Качествени мебели за спалнята

Перфектните мебели за спалнята – с консултант и дизайнер

5/5 - (2 votes)