Изработка на мебели по поръчка – по-изгодно ли е

Всеки е наясно, че при изработка на мебели по поръчка ще получат уникални мебели. Те ще бъдат изключително функционални, ще пасват съвършено на мястото си, ще изглеждат точно така, както си ги представяте, и ще създадат напълно неповторим интериор във всяко помещение. Също така се смята, че изработка на мебели по поръчка излиза по-скъпо, отколкото купуване на готови мебели масово производство. Но дали наистина е така?

Мебели по поръчка 1
Мебели по поръчка – качествени и издръжливи

Ние в ИИКО сме на мнение, че една изработка на мебели по поръчка ще бъде за вас много по-изгодна от покупката от мебелен магазин. И имаме няколко причини да го твърдим. Ето ги.

Изработка на мебели по поръчка, защото са качествени и издръжливи

Не е тайна, че масовото производство се стреми към възможно най-кратък живот на продуктите си. Но когато получавате изработка на мебели по поръчка, можете да избирате и контролирате използването на всеки един отделен материал или детайл в тях. Това означава, че получавате мебели с наистина високо качество, които ще можете да използвате много по-дълго във времето. Масата няма да започне да се клати след година, дръжките на чекмеджетата няма да останат в ръцете ви, вратичките на гардероба няма да провиснат след няколко месеца, сглобките на леглото няма да се разпаднат. И вместо да сменяте евтини мебели през няколко години, много по-изгодно е да имате качествени мебели, които да използвате наистина дълго време.

Изработка на мебели по поръчка, защото можете да ги съчетаете с настоящите

Мебели по поръчка 2
Мебели по поръчка според вашия стил и вкус

При изработка на мебели по поръчка имате рядката възможност да не сменяте цялото обзавеждане на стаята само заради една маса или шкаф. Сериите готови мебели бързо излизат от производство и ако искате просто да допълните нещо в стаята си, рядко ще имате възможността да намерите подходяща готова мебел. За сметка на това, при изработка на мебели по поръчка ще получите специално изработена за вас мебел, която да пасне съвършено на останалия интериор в стаята и да не се налага да правите цялостна смяна на обзавеждането, за да запазите добрия си стил.

Изработка на мебели по поръчка, защото ще избегнете грешките

Ако перфектният стил и уникалната визия са наистина важни за вас, то изберете изработка на мебели по поръчка. Така ще спестите време и нерви в търсене и съчетаване на различни готови мебели. Също така ще избегнете рисковете да купите вещи, които да пренесете у дома и чак тогава да разберете, че не пасват на мястото или не стоят толкова добре с останалите,  колкото сте си представяли. В ИИКО ще получите индивидуален проект, който ще ви помогне да видите предварително как ще изглеждат мебелите в стаята ви.

Изработка на мебели по поръчка, защото са качествени и издръжливи

Изработка на мебели по поръчка, защото можете да ги съчетаете с настоящите

Изработка на мебели по поръчка, защото ще избегнете грешките

5/5 - (2 votes)