Идеи за уникални мебели за коридор

Подходящите мебели за коридор ще направят вашето антре пространство, което е красиво, удобно и функционално. Освен да изглеждат добре сами по себе си, избраните от вас мебели за коридор трябва да задават тона на останалата част от дома ви и е добре да се разглеждат заедно с идеите за другите стаи. Така че когато търсите вдъхновение за това малко пространство, мислете с размах, защото антрето създава първо впечатление на вашите гости.

Мебели за коридор 1
Стилни мебели за коридор по ваш вкус от ИИКО

В следващите редове ще ви дадем няколко идеи за оригинални и функционални мебели за коридор, които могат да направят дома ви още по-стилен и привлекателен.

Пейка

Една пейка, която да ви посреща и изпраща на входа, е наистина страхотно решение. Такива мебели за коридор могат да бъдат изработвани в различни големини и стилове, така че винаги ще намерите нещо, което да пасне на интериора ви.

Пейката е подходяща както за събуване и обуване, така и да оставите на нея торбите от пазаруването. Можете да добавите уютни възглавнички, а под седалката може да се изработят и чекмеджета като удобно място за съхранение на обувки и вещи.

Столове

Вместо една пейка, може да сложите до вратата един или два стола с малка масичка. С такива мебели за коридор ще получите уютното усещане, че сте у дома, още преди да сте прекрачили прага. Освен това ще имате приятно място, където да седнете, да обуете и събуете обувките си, да оставите чантите с покупки за малко или да държите ключове си.

Конзолна маса

Макар да не са типични мебели за коридор, конзолните маси могат лесно и бързо да внесат неповторим уют. Размерите им могат да варират в големи граници, така че е лесно да поставите такива мебели за коридор дори в най-малките и тесни помещения. Нека имат олекотени крака, а отгоре поставете нещо красиво – ваза, статуетка, огледало, купичка за ключове. Това е достатъчно да оживи пространството и да ви накара да се почувствате у дома още от вратата.

Конзолната маса може да има и чекмеджета под плота, в които да съхранявате например обувалки, боя за

Мебели за коридор 2
Стилни мебели за коридор от ИИКО

обувки, гребени и др.

Открит лост за закачалки

Ако обичате да държите дрехите си на закачалки, може да се откажете от обемните гардероби и да изберете по-олекотени мебели за коридор. Един открит лост за закачалките може да ви свърши страхотна работа, като в същото време изглежда елегантно и създава усещане за повече простор.

Етажерка

Една етажерка, дори да ви се струва странна идея, също може да се окаже сред най-удобните мебели за коридор. На нея можете да държите обувки, чанти, декорации, а мястото, което заема, е съвсем малко.

Разгледайте богата ни селекция от мебели по поръчка.

Пейка

Столове

Конзолна маса

Открит лост за закачалки

Етажерка

Оценете страницата