Как да изберем добра фирма за мебели по поръчка

Фирма за мебели по поръчка 1
Фирма за мебели по поръчка ИИКО

Купуването на нови мебели е дълготрайна инвестиция, в която не можете да поемате твърде много рискове. Мебелите ще гледате и използвате всеки ден години наред, така че е важно да бъдат красиви, здрави и функционални. И ако сте решили да обзавеждате с мебели по поръчка, то задачата ви става още малко по-сложна, тъй като няма да имате възможността да видите предварително своето ново обзавеждане за спалня или обзавеждане за хол например. Ето защо нашите специалисти са приготвили няколко съвета как да изберете наистина добра фирма за мебели по поръчка.

  1. Разпитайте познатите си за добра фирма за мебели по поръчка

Първото и най-лесно нещо, което да направите в търсенето на добра фирма за мебели по поръчка, е да разпитате приятелите и познатите си. Ако те някога са се възползвали от подобни услуги, ще могат да ви насочат към подходяща добра фирма за мебели по поръчка. Може също така да ви посочат и производители, към които не си струва да се обръщате.

  1. Потърсете добра фирма за мебели по поръчка в интернет

Разбира се, в интернет има всичко. Потърсете близки до вас производители и разгледайте сайтовете им. Така ще разберете дали стилът на фирмата ви допада и дали изобщо може да произведе мебелите, от които имате нужда.

  1. Разгледайте внимателно сайта

Фирма за мебели по поръчка 2
Фирма за мебели по поръчка – цялостно обзавеждане

Това, че производителят има сайт, съвсем не е гаранция, че е добър. В повечето случаи една добра фирма за мебели по поръчка би имала модерен и поддържан сайт. Но това не е задължително. Има още няколко неща, които е добре да проверите.

  1. Една добра фирма за мебели по поръчка си личи по снимките

Снимките в сайтовете могат да бъдат наистина красиви, но това не означава, че са показателни. От една страна, те не са в състояние да покажат ясно качеството на продукцията. От друга, може да не са оригинални. Така че ги огледайте добре: снимките на една добра фирма за мебели по поръчка очевидно са правени на място, а не са студийни, търговски или откраднати от други сайтове.

  1. Потърсете отзиви

Когато вече сте към края на избора на добра фирма за мебели по поръчка, напишете в търсачката името ѝ и потърсете отзиви за нея. И все пак имайте предвид, че някои добри отзиви могат да бъдат платени, а някои лоши могат да са от непочтени конкуренти.

  1. Посетете фирмата на място

И накрая, когато сте решили, че сте открили добра фирма за мебели по поръчка, най-добре е да я посетите на място. Огледайте и пипнете продукцията, и едва тогава вземете крайното си решение. 

Разпитайте познатите си за добра фирма за мебели по поръчка

Потърсете добра фирма за мебели по поръчка в интернет

Разгледайте внимателно сайта

Една добра фирма за мебели по поръчка си личи по снимките

Потърсете отзиви

Посетете фирмата на място

5/5 - (4 votes)