Готови мебели или мебели по поръчка – какво да изберем

Ако някога сте си задавали въпроса дали да изберете готови мебели, или мебели по поръчка, то следващите редове са за вас. Кое е по-изгодно и кое е по-практично? Готови мебели или мебели по поръчка ще ви радват повече? Вижте какво казват специалистите.

Готови мебели или мебели по поръчка – материалите

Готови мебели или мебели по поръчка 1
Готови мебели или мебели по поръчка – материалът е от особено значение

Без значение дали избирате готови мебели, или мебели по поръчка, със сигурност за вас е важно от какви материали са изработени. Но в магазините невинаги можете да сте сигурни – няма как да проверите от какво е основата на дивана, нито тапицираната табла на леглото например. Често материали, които имат привлекателен вид, се оказват с лошо качество и носят неприятни изненади много по-скоро, отколкото бихте искали.

Така че първото от предимствата при избора на готови мебели или мебели по поръчка е, че когато поръчвате, можете сами да избирате материала за всеки един детайл. Така ще бъдете сигурни не само че мебелите ви ще изглеждат точно както желаете, но и че ще имат качество, отговарящо на цената си.

Готови мебели или мебели по поръчка – цената

Един от водещите предразсъдъци при обмислянето на избора готови мебели или мебели по поръчка е цената. Много хора смятат, че индивидуално създадените мебели задължително са по-скъпи от тези в магазините. Това обаче далеч не е така. Поръчковите мебели могат да бъдат произведени от разнообразни материали, така че да имат цената, която търсите. От друга страна, качеството на производството в ИИКО ви гарантира дългогодишна употреба на мебелите, което прави инвестицията ви много по-изгодна в дългосрочен план.

Готови мебели или мебели по поръчка – практичността

Готови мебели или мебели по поръчка 2
Готови мебели или мебели по поръчка – изберете стилен и практичен дизайн

Готови мебели или мебели по поръчка – този въпрос рядко стои на преден план, когато говорим за практичността на обзавеждането. Ясно е, че дизайнерските решения, съобразени изцяло с вашите нужди и с възможностите на помещението, са далеч по-функционални и практични. Те ще запълнят всеки сантиметър от пространството с правилни форми, размери и възможности. Ще бъдат точно толкова големи или малки, колкото ви е нужно, за да постигнете хармоничен дизайн, като в същото време ще ви осигурят комфорта и ежедневните удобства, от които имате нужда. Това гарантира истинска практичност, наред със страхотния стил.

Готови мебели или мебели по поръчка – стилът

Стилът на интериора е наистина важен, за да се чувствате комфортно. Но масовите производители на мебели рядко рискуват с производството на мебели, които да бъдат истински уникални и да носят смел стил. Така че ако имате нужда от ярък акцент, искате по-екстравагантен стил или трудно харесвате масовия вкус, въпросът готови мебели или мебели по поръчка за вас има един-единствен правилен отговор.

Готови мебели или мебели по поръчка – материалите

Готови мебели или мебели по поръчка – цената

Готови мебели или мебели по поръчка – практичността

Готови мебели или мебели по поръчка – стилът

5/5 - (1 vote)