Защо да направим цялостно обзавеждане на детска стая наведнъж

Когато създават или ремонтират детска стая, много семейства не мислят за цялостно обзавеждане на детска стая наведнъж. Обикновено купуват отделните важни мебели – легло, гардероб, шкаф, бюро. След като набавят всичко едно по едно или купят готов комплект мебели, започват да търсят една по една и останалите нужни вещи – килим, пердета, чаршафи, декорации. С такъв подход обаче резултатът не винаги е достатъчно добър. В повечето случаи мебелите не са подредени удобно, тъй като стаята не е предложила подходящо място за тях. Цветовете на килимите и пердетата може да не пасват съвсем точно, избраните декорации да е трудно да се съчетаят, а стаята да няма единна тема.

Цялостно обзавеждане на детска стая 1 - цена
Цялостно обзавеждане на детска стая – защо да изберете

За сметка на това, ако направите цялостно обзавеждане на детска стая наведнъж, при това с предварително изработен дизайнерски проект, стаята ще бъде наистина хомогенна, перфектно подредена, функционална и красива, точно като от списание. Ето какви са всички приятни последици, които едно цялостно обзавеждане на детска стая ще донесе на вас и на детето ви.

Цялостно обзавеждане на детска стая – за перфектно пасващи мебели

Когато се обмисля цялостно обзавеждане на детска стая, се вземат предвид няколко важни неща: размерите и спецификата на помещението, нуждите и желанията на детето, бюджета. Това позволява от самото начало да се постигне перфектния баланс между всички тези важни условия. Така получавате мебели, които стоят точно където трябва и както трябва, удобни са за ползване и оставят достатъчно място за игри.

Цялостно обзавеждане на детска стая – за съвършен стил

Цялостно обзавеждане на детска стая 2 - качество
Цялостно обзавеждане за детска стая – ако имате нужда от помощ, се доверете на специалистите!

Освен че всяка мебел ще си стои точно на мястото, те ще бъдат в един и същи стил, цветове и форми. Така е лесно да създадат усещане за хармония и да си пасват перфектно не само помежду си, но и с декорациите и вкусовете на децата.

Цялостно обзавеждане на детска стая – за тематична стая

Всяко дете има своя любима тема – герой от приказка или филм, море или космос, динозаври или принцеси… Когато правите цялостно обзавеждане на детска стая, е много лесно да подчините мебелировката и декорацията на любимците на детето, без стаята да изглежда като сбирка на случайно попаднали предмети.

Цялостно обзавеждане на детска стая за две деца

Да имате проект за цялостно обзавеждане на детска стая е перфектно решение, когато тя е предназначена за две или три деца. Така можете лесно да задоволите желанията и вкусовете на всяко едно дете поотделно. То ще има личното си пространство и радости, като в същото време няма да се наруши хармоничният вид на стаята.

 

Разгледайте предложенията ни за мебели за детска стая.

 

Цялостно обзавеждане на детска стая – за перфектно пасващи мебели
Цялостно обзавеждане на детска стая – за съвършен стил
Цялостно обзавеждане на детска стая – за тематична стая
Цялостно обзавеждане на детска стая за две деца

5/5 - (1 vote)