Мебели по поръчка – цени по ваш избор

Когато говорим за мебели по поръчка, цените винаги са щекотлив въпрос. Много хора все още смятат, че не биха могли да имат мебели по поръчка – цените, според тях, биха били твърде високи. Други смятат, че когато получаваш мебели по поръчка, цените са прекрасна инвестиция и си струват всяка стотинка. И твърде малко хора се досещат, че при производството на мебели по поръчка цените могат да са съобразени с техния бюджет. Това е доста дълга тема и в следващите редове ще я обсъдим заедно – като фирма за поръчкови мебели с дългогодишен опит, в ИИКО имаме какво да ви разкажем.

Мебели по поръчка - цени 1 топ цени
Мебели по поръчка – цени за дома и офиса

Мебели по поръчка – цени за взискателни клиенти

Много хора избират да поръчат персонално обзавеждане за дома или офиса си, защото имат специални и високи изисквания както за материалите, така и за дизайна и изработката на отделните мебели. Разбира се, уникалният дизайн, специфичните размери, допълнителните екстри и качествените материали винаги означават, че за съответните мебели по поръчка цените ще бъдат по-високи. Но също така означават, че ще имате не просто най-доброто, а и най-подходящото за вашия вкус и най-красивото и функционалното обзавеждане за вашия дом или офис.

Мебели по поръчка – цени за нисък бюджет

Да поръчвате персонални мебели означава, че можете да получите наистина всичко, от най-луксозните до най-бюджетните материали, детайли и механизми. Така че възможността да получите мебели по поръчка, цените на които са подходящи и за най-нисък бюджет, е съвсем реална. Тук обаче има и една голяма, важна подробност, която ще ви хареса.

Дори когато е бюджетно, обзавеждането ще е произведено от професионалисти, свикнали да изпълняват бутикови поръчки. Това са хора, които имат навика да внимават с детайлите и да обмислят всяка операция, която ще извършват. За разлика от механичната работа на конвейер в големите заводи, тук се гарантира много по-добро качество на изработката, без значение какви са вложените материали.

Мебели по поръчка - цени 2 високо качество
Мебели по поръчка – цени с индивидуален дизайн

Мебели по поръчка – цени по ваш избор

В крайна сметка е ясно: когато влезете във фирма за мебели по поръчка, цените, които ще получите, ще са съобразени с вашите желания, нужди и бюджет. В ИИКО не просто произвеждаме поръчково обзавеждане, но имаме и екип по разработване на мебели с индивидуален дизайн. Така е лесно да се вместим в рамките на всеки реалистично пресметнат бюджет, който ни предложите. Ще ви консултираме, за да вземете правилните решения, ако трябва да избирате например между скъпа трапезна маса и функционални механизми за кухненските шкафове. И в крайна сметка ще изработим за вас мебели по поръчка, цените на които ще са перфектно балансирани с вашите желания и качеството на продуктите.

Мебели по поръчка – цени за взискателни клиенти
Мебели по поръчка – цени за нисък бюджет
Мебели по поръчка – цени по ваш избор

5/5 - (6 votes)