Какво се прави и какво - не при кухни по индивидуален проект

Има ли разлика между готови кухни и кухни по индивидуален проект? Със сигурност да. Дори шкафовете да изглеждат еднакво, при професионалните кухни по индивидуален проект ще получите много повече – ще получите опита на дизайнера, който ще направи проект с истинска функционалност, перфектно пасване на шкафовете и уредите и използване на всеки милиметър от пространството.

Кухни по индивидуален проект 1 - качество
Кухни по индивидуален проект – изберете любимия си дизайн!

Ето какво ще направи и какво със сигурност няма да направи един дизайнер в ИИКО, когато създава кухни по индивидуален проект.

ДА: кухни по индивидуален проект с достатъчно място

Представете си, че в кухнята ви има много шкафове, но е трудно да се движите между тях, вратичките си пречат, не можете да изкарате съдовете от съдомиялната или да отворите вратата на фурната докрай… Да, такива грешки често се случват, когато хората се опитват да подреждат кухнята си сами, без да знаят правилата. Но при създаването на кухни по индивидуален проект със сигурност ще имате достатъчно място за всичко, за да готвите с удоволствие и лекота.

ДА: кухни по индивидуален проект с правилен работен триъгълник

За да е функционална кухнята, тя трябва да е разположена така, че между печката, хладилника и чешмата да се образува работен триъгълник с определени размери. Дизайнерите много внимават за това, когато създават кухни по индивидуален проект. Така гарантират, че ще ви спестят време при приготвяне на храната.

НЕ: кухни по индивидуален проект с неподходящи уреди

Една от най-честите грешки при обзавеждане на кухнята е свързана с грешни размери на уредите. Ако не пасват добре, те не само не работят качествено, но и развалят цялостната визия на мебелировката. Когато правят кухни по индивидуален проект, дизайнерите внимават много за тези размери и знаят как да ги нагласят правилно.

Кухни по индивидуален проект 2 - цена
Кухни по индивидуален проект – какво трябва и какво не трябва да правите!

НЕ: кухни по индивидуален проект с недостатъчно осветление

Осветлението в кухнята наистина е важно не само за да е по-приветлива, но и за да е по-лесно да се готви в нея. Затова дизайнерите винаги внимават да осигурят достатъчно осветление, когато създават кухни по индивидуален проект. Освен това е важно да го разпределят правилно в различните зони, за да гарантират максимално удобство.

ДА: кухни по индивидуален проект с използване на височината

Правилното използване на вертикалните пространства в кухнята е наистина важно, особено за малки помещения. Те могат да осигурят доста място за съхранение на посуда и продукти и ако не се използват добре, резултатът ще е нефункционална кухня. Затова при създаването на кухни по индивидуален проект дизайнерите винаги проектират внимателно горни шкафове или рафтове, които да са едновременно красиви и удобни за използване.

Разгледайте предложенията ни за кухни по поръчка.

ДА: кухни по индивидуален проект с достатъчно място
ДА: кухни по индивидуален проект с правилен работен триъгълник
НЕ: кухни по индивидуален проект с неподходящи уреди
НЕ: кухни по индивидуален проект с недостатъчно осветление
ДА: кухни по индивидуален проект с използване на височината

5/5 - (1 vote)