4 идеи за оригинални спални по поръчка

В обичайните магазини за мебели масово производство трудно ще намерите нещо наистина уникално. Но при изработката на спални по поръчка можете да развихрите въображението си и да получите много повече от функционални мебели с правилните размери. Да имате спални по поръчка означава да спите в наистина неповторима стая, изработена с оригинални хрумвания, високо качество и пълно съответствие с вашия вкус и стил.

Спални по поръчка 1
Спални по поръчка от мебелна къща ИИКО

В следващите редове ще ви предложим няколко страхотни идеи за оригинални спални по поръчка, от които можете да се възползвате в ИИКО.

Спални по поръчка с плаващо легло

Плаващото легло е специално за хората, които обичат да предизвикват сетивата си и да разчупват стереотипите. Този тип легло няма видими крака, изглежда така, сякаш плава на педя-две над пода, и успява да заблуди мозъка, че просто виси във въздуха. Да спите в такива спални по поръчка би приличало на усещането да спите направо в небето.

Всъщност плаващото легло се държи здраво на специалната табла зад себе си, както и на крак, поставен толкова навътре под него, че на практика е невидим. То е стабилно и здраво, въпреки предизвикателния си вид.

Спални по поръчка с легло-люлка

Спални по поръчка 2
Спални по поръчка – обзавеждане на спални

И ако ви харесва идеята да спите във въздуха, вероятно ще ви хареса и предложението да спите на легло-люлка. Това е легло със стабилна основа, което вместо да стъпва на пода, е окачено на подходяща инсталация на тавана или на специална стойка с куки. В такива спални по поръчка едва ли ще можете да се люлеете силно като в детска люлка, има и възможност изобщо да не се люлеете, а само да имитирате визията. Но едно е сигурно: идеята е наистина оригинална.

Спални по поръчка с гардеробна под матрака

Една оригинална идея за малки спални по поръчка е високото легло, под което има цяла миниатюрна гардеробна. То се изработва върху платформа с желана от вас височина (може да е дори над метър), която позволява да вдигнете матрака, да отворите вратичка и да „влезете“ при рафтовете и закачалките във вътрешността ѝ. Специални стълбички осигуряват лесен достъп до леглото отгоре. Това е перфектен вариант за малки спални.

Спални по поръчка с гардероб със стъклени врати

И още една страхотна идея за спални по поръчка, този път свързани с гардероба. Той може да има изцяло стъклени врати, през които лесно да се виждат всичките ви дрехи. Във вътрешността му може да се монтира и осветление, за да ви е още по-лесно и приятно да подреждате и изваждате любимите си дрехи.

Разгледайте и категорията ни за обзавеждане за спалня

 

Спални по поръчка с плаващо легло

Спални по поръчка с легло-люлка

Спални по поръчка с гардеробна под матрака

Спални по поръчка с гардероб със стъклени врати

5/5 - (2 votes)