Варианти за обзавеждане за детска стая с две легла

Ако е време за обзавеждане за детска стая с две легла, вероятно сте малко смутени. Да създадете в рамките на едно и също помещение отделно пространство за всяко дете, където то да се чувства добре, не е лесна задача. Тя става още по-трудна, ако децата са момиче и момче или имат голяма разлика в годините. Но интериорните дизайнери имат своите малки трикове при обзавеждане за детска стая с две легла и специалистите на ИИКО са готови да ви дадат няколко предложения, от които можете да се възползвате.

Обзавеждане за детска стая с две легла с отделни зони

Да създавате обзавеждане за детска стая с две легла не означава, че не можете да осигурите лично пространство за всяко дете. Най-лесният начин е да поставите леглата на две срещуположни страни на стаята. Между тях може да наредите шкафове, бюра или други мебели, които да подсилят усещането за разграничение на пространството.

Обзавеждане за детска стая с две легла с преграда

Обзавеждане на детска стая с две легла 1
Обзавеждане на детска стая с две легла в лилаво

Един от най-лесните начини да разделите стаята е да го направите по съвсем механичен начин, като поставите декоративна преграда по средата ѝ. Не става дума за стена от край до край, а за красив панел в тон с цялостното обзавеждане за детска стая с две легла, който да раздели визуално зоните и да даде малко повече уединение за всяко дете. Ако плътната преграда пречи на светлината да преминава свободно, изберете варианти с прорези или прозрачни части.

Обзавеждане за детска стая с две легла с палатки или балдахини

Друг начин да осигурите малко лично пространство за децата е да оборудвате всяко легло с балдахин или палатка над него. Когато спусне драпериите около себе си, детето ще се почувства достатъчно самостоятелно.

Обзавеждане за детска стая с две легла в различни стилове

Разбира се, че не е задължително при обзавеждане за детска стая с две легла те да са напълно еднакви. Позволете на децата си сами да изберат леглата, които харесват, и превърнете детската стая в красива смесица между двата стила. За да получите хармонично усещане, все пак ще е нужно да внесете обединяващи елементи – например цветовете на стените и пода, нощните шкафчета, бюрата и др.

Обзавеждане за детска стая с две легла в различни цветове

Обзавеждане на детска стая с две легла 2
Мики маус – обзавеждане на детска стая с две легла

В повечето случаи двете деца имат различни любими цветове и това може да е проблем при избора на обзавеждане за детска стая с две легла. Затова просто ги комбинирайте. Подберете тонове, които си пасват, и ги редувайте по подходящ начин по стените, мебелите и декорациите в стаята.

Открийте перфектните мебели за детска стая в ИИКО!

 

 

 

 

Обзавеждане за детска стая с две легла с отделни зони

Обзавеждане за детска стая с две легла с преграда

Обзавеждане за детска стая с две легла с палатки или балдахини

Обзавеждане за детска стая с две легла в различни стилове

Обзавеждане за детска стая с две легла в различни цветове

5/5 - (1 vote)