Какво може да има във вашата дизайнерска спалня

Обратно на популярното мнение, да имате дизайнерска спалня всъщност не е лукс. Така получавате перфектна функционалност, оптимизиране на пространството, персонализиран интериор и качество, което ще направи любимите ви мебели дълготрайни и ще е много по-добра инвестиция. Но освен всичко това, една дизайнерска спалня може да е пълна с оригинални мебели, които да я превърнат в истински шедьовър. Ето няколко оригинални идеи, които ще ви очароват.

Склад под леглото

Дизайнерска спалня 1
Дизайнерска спалня – система за гардероби

Има всевъзможни модели легла масово производство с чекмеджета или повдигащ се матрак, под който има място за съхранение на вещи. Но една дизайнерска спалня може да предложи и доста повече. Например подиум за спалнята, който лесно се превръща в голям склад и пести място, без да създава неудобства. Звучи страхотно, нали?

Система за гардероби

Системите за гардероби позволяват във вашата дизайнерска спалня да има истински функционално място за дрехите ви. Комбинацията от чекмеджета, рафтове, лостове може да бъде съобразена изцяло с вашите изисквания и нужди. Това, разбира се, е съчетано с дизайна и материалите, които също можете да изберете, за да получите не само функционалност, а и качество и стил.

Сгъваеми легла

Голяма част от съвременните апартаменти предлагат доста малки спални. В тях е трудно да осигурите място за спане и игри на две деца или пък легло за гости. На помощ в такава дизайнерска спалня може да се появи сгъваемо легло. Без значение дали се изправя до стената или се пъхва под основното, то ще гарантира повече свободно място през деня и достатъчно постели за децата и гостите през нощта.

Сгъваемо бюро

Дизайнерска спалня 2
Дизайнерска спалня – функционални мебели

В съвременния свят все по-често се налага да работим от дома си. Това, разбира се, изисква обособяване на специално работно място. Има начин да спестите пространство и да работите извън дневните зони, за да не създавате неудобство за останалите членове на семейството. Във вашата дизайнерска спалня може да се появи сгъваемо бюро, което ще ви осигури спокойно място за работа през деня, но в същото време няма да пречи на използването на стаята през нощта.

Стената около леглото

В зоната около и над леглото във вашата дизайнерска спалня могат да се появят красиви, персонализирани рафтове и шкафове. Те ще осигурят още повече място за съхранение на вещите ви, като същевременно ще създадат уют и стил в интериора.

Уникални мебели за дизайнерска спалня

Лесно е да се досетите, че вашата дизайнерска спалня може да има наистина неповторими мебели. Производителите на готови мебели обикновено следват масовия вкус, в който няма дръзки решения, уникални хрумвания и ексцентричен дизайн. Всичко това обаче можете да имате в своята дизайнерска спалня. А специалистите на ИИКО ще ви помогнат да го получите.

Разгледайте страницата ни за обзавеждане за спалня

Склад под леглото

Система за гардероби

Сгъваеми легла

Сгъваемо бюро

Стената около леглото

Уникални мебели за дизайнерска спалня

5/5 - (1 vote)