Мебелна къща ИИКО
Ние се грижим за Вашия комфорт!

От ляво на дясно:
Светослав Михалков – Търговски Директор
Младен Михалков – Управител
Светозар Михалков – Директор Продукция

Фирма ИИКО ЕООД е създадена през 1993 г. в София. Ние проектираме и изпълняваме цялостни интериорни решения на жилищни и обществени сгради. Фирмата ни е специализирана в производството и продажбата на широка гама корпусни мебели от ПДЧ и МДФ – бутикови кухни, спални, холно и офис обзавеждане.

ИИКО предлага на своите клиенти цял завършен комплексен продукт – започващ от дизайн и проектиране, преминаващ през същинското производство на мебели и достигащ до доставката и монтажа при клиента.

След въвеждане в експлоатация на новия център The Center фирмата значително разширява дейността си в областта на търговията с мебелни материали и заготовки.

Нашата визия за развитие:

Наскоро беше осъществена и една от основните цели, която фирма ИИКО ЕООД си беше поставила в средносрочен план - създаването на център за производство на заготовки за мебелното производство и магазин за продаване на мебелни материали, който нарекохме The Center.

Ние сме добри в:

предоставяне на мебелни конструкции и дизайнерска помощ (ако е необходима) на малки и средни фирми на изгодни цени, за да могат те да съсредоточат усилията си главно в търговската и монтажната част;
проектиране, изработване и монтаж на мебели по проект на нашите дизайнери, изработване на цялостен продукт - от дизайна до монтажа на мебелите;
изработване на мебели по поръчка за крайни клиенти, които желаят да участват при създаването на собствените си мебели, използвайки своя личен труд с цел спестяване на средства.
предоставяне на материали за мебели и заготовки на всеки, който желае да проектира и създава обзавеждане за дома или офиса.

Дизайнерите на ИИКО:

Дизайнът на мебели и интериор е преди всичко процес на измислянето на идея, чрез която да се реши конкретен проблем. Най-важното е да се знае, че процесът изисква време, през което се експериментира с различни варианти докато се открие най-подходящата идея/решение. В повечето случаи дизайнерите работят над проблеми, които дори самите клиенти не подозират, че имат. Най-важното в интериорния дизайн са детайлите. Те правят красотата и индивидуалността на всеки стил. Когато искаш да си различен, заложи точно на детайла. Всеки детайл си има история – от нас се иска да я разберем каква е и да ѝ дадем живот. Когато създадем нещо уникално с желание, то винаги излъчва някаква положителна енергия.

Продукция на ИИКО:

Фирма ИИКО ЕООД предлага на пазара широка гама от бутикови изделия за цялостно обзавеждане за дома (кухни, спални, дневни, детски, антрета), за обзавеждане на офиса (бюра, и офисни шкафове), както и хотелско обзавеждане. Като високо постижение компанията отчита получения статут на официален дистрибутор на  швейцарския концерн "Franke", който е лидер в областта на т.нар. "кухненски системи", които включват мивки, смесителни батерии, ел. уреди и др. Фирмата е официален дистрибутор в България и на компанията EGGER. Компания е позната като един от най-известните производители на ПДЧ плоскости и кантове в света. Това е доказателство за доверието, с което се ползва ИИКО сред чуждестранните си партньори и професионализма на фирмата при извършване на своята дейност. Предлагайки тези продукти, фирмата има възможността да удовлетвори желанията на клиентите си, предоставяйки им цялостен комплексен продукт. Посетете нашата мебелна къща и фабрика за производство на мебели.

Мебелна къща ИИКО:

В нашия шоурум ще откриете чудесни идеи за обзавеждане и ще се консултирате с нашите дизайнери, които могат да изготвят индивидуален проект за цялостно обзавеждане на Вашия дом или офис.Разгледайте нашите мебели по поръчка.

Фабрика за мебели The Center:

В нашата мебелна фабрика ще откриете огромен избор от материали и заготовки за производство на мебели. Може да ни възложите изработването на мебели по Ваш проект или да се доверите на нашите дизайнери.