Мебелна къща ИИКО
Ние се грижим за Вашия комфорт!

От ляво на дясно:
Светослав Михалков – Търговски Директор
Младен Михалков – Управител
Светозар Михалков – Директор Продукция

Фирма ИИКО е създадена през 1993 г. в София. Ние проектираме и изпълняваме цялостни интериорни решения на жилищни и обществени сгради. Фирмата ни е специализирана в производството и продажбата на широка гама корпусни мебели от ПДЧ и МДФ – бутикови кухни, спални, холно и офис обзавеждане.

Фирма ИИКО предлага на своите клиенти цял завършен комплексен продукт – започващ от дизайн и проектиране, преминаващ през същинското производство на мебели и достигащ до доставката и монтажа при клиента.

След въвеждане в експлоатация на новия център The Center, фирмата ни значително разширява своите производствени и технологични възможности.

Нашата визия за развитие:

Една от основните цели, която фирма ИИКО постигна в развитието си в средносрочен план, беше създаването на център за производство на мебели, който нарекохме The Center. Стремежът ни е да сме в крак с времето, в което живеем, да работим високо професионално, използвайки най-добрата технология за момента, с най-високо качество.

Ние сме добри в:

- Проектиране, изработване и монтаж на мебели по проект на нашите дизайнери.
- Изработване на цялостен продукт - от дизайна до монтажа на мебелите.
- Предоставяне на мебелни конструкции и дизайнерска помощ (ако е необходима) на малки и средни фирми на изгодни цени, за да могат те да съсредоточат усилията си главно в търговската и монтажна част.
- Изработване на мебели по поръчка за крайни клиенти, които желаят да участват при създаването на собствените си мебели, използвайки своя личен труд при монтажа, с цел спестяване на средства.
- Предоставяне на материали за мебели и заготовки на всеки, който желае да проектира и създава обзавеждане за дома или офиса.

Дизайнерите на ИИКО:

Дизайнът на мебели и интериор е преди всичко процес на предлагането на идея, чрез която да се реши конкретен проблем. Най-важно е да се знае, че процесът изисква време, през което се експериментира с различни варианти докато се открие до най-подходящата идея/решение. В повечето случаи дизайнерите работят над проблеми, които дори самите клиенти не подозират, че имат. Най-важно в интериорния дизайн са детайлите. Те правят красотата и индивидуалността на всеки стил. Когато искаш да си различен, заложи точно на детайла. Всеки детайл си има история. От нас се иска да я разберем каква е и да ѝ дадем живот. Когато създадем нещо уникално с желание, то винаги излъчва някаква положителна енергия.

Продукция на ИИКО:

ИИКО предлага на своите клиенти цял завършен комплексен продукт – започващ от дизайн и проектиране, преминаващ през същинското производство на мебели и достигащ до доставката и монтажа при клиента. След въвеждане в експлоатация на новия производствен център The Center, фирмата значително разширява своите технологични и производствени възможности.

Мебелна къща ИИКО:

В нашия шоурум ще откриете чудесни идеи за обзавеждане и ще се консултирате с нашите дизайнери, които могат да изготвят индивидуален проект за цялостно обзавеждане на Вашия дом или офис. Разгледайте нашите мебели по поръчка.

Фабрика за мебели The Center:

В нашата мебелна фабрика ще откриете високо технологичните възможности на фирма ИИКО. Тук ще бъдат изработени Вашите мебели по проект на нашите дизайнери одобрен от Вас.

Съгласно технологичния процес мебелите първо минават през конструктивният ни отдел, за да бъдат конструирани и оразмерени, на база на създаденият дизайн от нашите дизайнери съгласуван с Вас.

След това цялата поръчка се разпределя по направления:

Разкрой на различните детайли и кантиране на тези, които трябва да се кантират. Детайлите за боя, след като бъдат изработени, отиват в бояджийски цех. Металните конструкции заминават към цех за метали и т.н.

Процесът е организиран изключително професионално, за да се постигне желаното качество в определеният в договора срок. На финала поръчката минава през качествен контрол. На края, ако това влиза в договора, монтажен екип ги доставя във Вашето жилище, офис или хотел за да бъдат монтирани.

4.1/5 - (8 votes)