Партньори

Уреди за вграждане Franke - Швейцария

Благодарение на своя професионализъм фирма ИИКО ЕООД спечели статут на официален дистрибутор на швейцарския концерн "Franke", който е лидер в областта на т.нар. "кухненски системи", които включват мивки, смесителни батерии, ел. уреди и др. Фирмата ни е официален дистрибутор в България и на компанията EGGER, която е позната като един от най-известните производители на ПДЧ плоскости и кантове в света. Това е доказателство за доверието, с което се ползваме сред чуждестранните ни партньори и признание за нашия професионализъм при извършване на дейността ни.

Franke

Лидерът в производството на модерно кухненско обзавеждане ”Franke Group” е на българския пазар от март 2000 година. От тогава до днес компанията отбелязва изключителни темпове на растеж. Сред приоритетите на Franke в България са представянето на всички нови технологии и модели на швейцарския концерн пред българските потребители, както и предлагането на пълната гама мивки и уреди за вграждане. В момента компанията поддържа наличност на всичките си продукти в България.

Franke има 70-годишен опит в разработването на най-модерно кухненско обзавеждане. Корпорацията, която днес е глобален лидер в производството на мивки, започва своя път през 1911 г. Тогава Херман Франке отваря магазин за водопроводни инсталации и части в град Роршах, на Боденското езеро в Швейцария. През 1925 г. компанията започва свое индустриално производство на барабанни перални машини, мивки, газови котлони.

През 1932 г. излизат на пазара първите мивки от хромникелова стомана. През 1935 - 1936 г. е създадена нова фабрика в Аарбург. Делото на индустриалеца Херман Франке е продължено от неговия син Валтер. През 1975 г., поради заболяване на Валтер Франке, корпорацията е продадена на неговия приятел Вили Пийпър. Сега начело на Franke Group, вече представена на 4 континента, е Михаел Пийпър. От 1911 г. до днес са произведени над 50 000 000 мивки с марката "Franke", която вече е признат символ за функционално съвършенство и удоволствие в кухнята в цял свят. Тези резултати са плод на управленската философия на Franke, която включва 3 принципа:

1. Нова концепция за кухнята - Franke ревниво пази репутацията си на творец на нови и авангардни кухненски концепции и дизайн, които са в хармония с променящия се стил на живот.

2. Гама от авангардни и функционални технологични продукти - Богатата информация от продажбите на най-разнообразни пазари в цял свят позволява на Franke да предложи продукти и услуги, които са съобразени с потребителските изисквания и модерните тенденции.

3. Гаранция за качество - Franke винаги посвещава върховно внимание и предявява безкомпромисни изисквания към качеството на всеки етап - от суровината до завършения пазарен продукт.

Фирма ИИКО предлага на своите клиенти широка гама от продукти на швейцарския концерн Franke. Посетете нашия шоурум, за да разгледате продуктите на Franke и да изберете този, който ще приляга на Вашето обзавеждане.

Фурни за вграждане Franke
Фурни за вграждане Franke
Котлони за вграждане Franke
Котлони за вграждане Franke
Съдомиялни машини Franke
Съдомиялни машини Franke
Аспираторни системи Franke
Аспираторни системи Franke